Brna: Ili ja ili oni - neko će da ode

Autor:

Trener Budućnosti Branko Brnović još jednom ispalio otrovne strelice prema odlazećoj upravi plavih

0
A- A A+
Branko Brnović Foto: MN Press

Budućnost je u prvoj prijateljskoj utakmici savladala Partizan golom Mihaila Perovića (1:0), odličnu utakmicu je odigrao kapiten i defanzivac Stefan Milić za koga su interesovanje pokazali upravo “crno - bijeli“, ali utisak koji je ostao nakon prijateljskoj okršaja je tihi rat trenera Branka Brnovića i odlazeće uprave “plavih“.

Pisali smo da predsjednik Žarko Burić i sportski direktor Risto Lakić napuštaju svoje funkcije uskoro, pisali smo kako ih je Brna prozvao na početku priprema, a sada je još jednom uperio prstom u aktuelnu vrhušku Fudbalskog kluba Budućnost.

Razlog je 19-godišnji talentovani Milan Vukotić, momak koji je prije par dana pojačao Iskru.

Vukotić je trebao da se pojavi na pripremama na Zlatiboru, a prešao je u Iskru. Neko mi radi iza leđa, neko radi protiv interesa kluba. I to ne može da se prećuti“, poručio je Brnović, koji se nije zaustavljao...

Svi znaju da volim da forsiram i da radim sa mladim igračima. Potvrda toga su i ove pripreme, gdje je priključeno dosta mladih momaka. Međutim, ovo što se desilo sa Vukotićem je nevjerovatno. Neko će morati da odgovara - ili ja ili neko drugi. Neko će morati da ode iz kluba“, poručio je bivši selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore.

A da je Vukotić stvarno jedan od najtalentovanijih igrača iz omladinske škole Budućnosti, potvrdio je nedavno trener Iskre Aleksandar Nedović, koji je sijao zbog dolaska pomenutog igrača.

Doveli smo Vukotića, to je jedan od najtalentovanijih igrača za svoje 2000. godište, ako ne i jače“, rekao je Nedović.

Tagovi:
Sve vijesti