KONAČNO KRAJ: Evo kad je finale Zadruge 2! FOTO, VIDEO

Autor:

Čekali, dočekali!

KONAČNO KRAJ: Evo kad je finale Zadruge 2! FOTO, VIDEO Foto: Mondo/Goran Sivački Nevena Arsić

U jeku akcije prikupljanja potpisa učesnika inicijative "U ime kulture" koji traže promenu zakona kojim će se ograničiti rijalitiji, stiže vest o finalu jednog koji je trajao DESET meseci - Zadruge 2!

Produkcija rijalitija danas je iznenadila i gledaoce i same učesnike Zadruge kada im je saopštila da je kraj blizu, tačnije, 6. jula!

"Molimo vas za trenutak pažnje jer ono što sledi sasvim sigurno ne očekujete. Ono sto ćete čuti u nastavku ovog pisma je sasvim sigurno jedna od najvažnijih informacija koje ste dobili od kad ste se uselili u Zadrugu. Zbog činjenice da smo svi zajedno oborili sve rekorde gledanosti, ovaj serijal ZADRUGE još uvek traje. Zbog nezapamćenog interesovanja i na zahtev gledalaca koji danonoćno prate dešavanja u vašem gradu odlučili smo da ZADRUGA 2 traje tačno deset meseci. ​Sada je vreme da zvanično objavimo kada će se i poslednji Zadrugar iseliti iz vašeg grada. - 6. jul je datum kada ćemo konačno svi zajedno saznati ko je pobednik drugog serijala ZADRUGE! Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef", pročitano je danas u Pinkovom rijalitiju.

Pre nekoliko dana je voditeljka rijalitija Dušica Jakovljević otkrila da "jedva čeka" da počne i treća sezona u septembru ove godine:


Tagovi:
Sve vijesti