"Nisi zvezdetina, a glumiš ludilo!"

Autor:

Modni kreator "osuo paljbu" po domaćim zvezdama...

"Nisi zvezdetina, a glumiš ludilo!" Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Modni stilista i kreator Saša Vidić nikada nije imao dlake na jeziku, a sada opet "udara"! On je bez ustezanja prokomentarisao stajling naših zvezda, ali i karakter...

Pevačici Milici Pavlović je zamerio način izražavanja i to što "glumi zvezdu".

"Ona ima ono 'lele'. Prvo govori beogradski, pa se vrati na leskovački. Onda govori leskovački ili beogradski, nemoj da mešaš. Drugo, ti nisi zvezdetina, a glumiš ludilo, misliš da si Megan Foks ili Meg Rajan. Sva je tako prepaljena, ističe, kao, ona je sve sama zaradila. U redu je, svi mi sami zarađujemo, pa nikome ne trljamo na nos", odsečan je bio Vidić u intervjuu za "Kurir Stars".

Za Daru Bubamaru je istakao da se i dalje oblači užasno jer "nosi mnogo fejkova", a za sve starlete da nemaju dobar stajling "pošto su obučene kako i žive".

Sa Jelenom Karleušom nikada više ne bi mogao da se druži, ali kako kaže, imaju prećutno poštovanje.

"Družili smo se sve dok nije počela da mi dira Seku. Bolelo me je kad je pričala da je krmača, pa je šetala ono prase...", otkrio je on razlog zavade sa pevačicom.

Isprozivao Anu Nikolić: "Izgledaš kao krava!"

Ni sa Svetlanom Ražnatović Cecom nije u boljim odnosima.

"Lepo smo se rastali. Imala je loš tim ljudi koji mi nisu odgovarali. To tračarenje, te šminkerke, frizerke, to nisam mogao. Bilo mi je mnogo i samo sam želeo da odem, i otišao sam", zaključio je Vidić.

Tagovi:
Sve vijesti