"Moj dečko je strog!"

Autor:

Milica Todorović ističe kako je dečko forsira da bude ambicioznija u poslu.

0
A- A A+

Pevačica Milica Todorović od 2005. godine, od kad je objavila svoju prvu pesmu, niže hit za hitom, ipak ističe da nije preterano ambiciozna. Na lenjosti joj najviše zamera njena porodica, ali i dečko koji je pozorišni reditelj i koreograf Miloš Paunović, sa kojim povremeno sarađuje.

"Kad radimo zajedno, Miloš je prilično strog, iako je u međuvremenu shvatio da se u mom slučaju stvari najbolje odvijaju kad ih radim po osećaju", rekla je Todorovićeva za magazin "Story".

Ona dodaje da Paunoviću u životu van scene ne smeta nijedna njena osobina.

"S druge strane, privatno mu te moje osobine ne smetaju, baš naprotiv, izuzetno se dobro slažemo", izjavila je pevačica.

Iako njenja karijera nije bogata skandalima, u poslenje vreme se šuška da je tužila zeta Voju Babića, koji joj je prethodnih godina bio menadžer. Kako prenose brojni mediji, pevačica je podnela tužbu zbog sumnje da je Babić neovlašćeno prisvojio njenih 60.000 evra.

Pevačica je ranije objavila pesmu "Doza otrova" kojom je privukla veliku pažnju publike. Ovu numeru, za koju je uradila i spot Milica će premijerno otpevati na novom festivalu "Ulaz".

Sve vijesti