Savo Milošević: Moja greška...

Autor:

"Ako kažem da je bilo dosta mladih, ispašće da se pravdam. Ovaj meč je došao prerano", rekao je Partizanov trener u Užicu.

0
A- A A+

Izvor: MONDO/V.Sukdolak

Fudbaleri Partizana izgubili su u prvoj kontrolnoj utakmici ovog leta protiv Budućnosti, odigranoj u Užicu.

U duelu protiv Budućnosti, crno-beli su na Gradskom stadionu odigrali borben meč, "spustivši" se na popodne sa Zlatibora, gde sprovode fizički teži deo priprema za sezonu 2019/20.

Posle meča, u razgovoru sa novinarima, trener Partizana Savo Milošević rekao je da je pogrešio što je u ovoj fazi priprema dogovorio proveru protiv danas čvrstog tima Branka Brnovića.

"Danas je jedini zadatak bio da bude dobar trening. Momci su to ispoštovali, svakodnevno smo trenirali, danas smo imali jutarnji trening i moja je greška što smo zakazali ovako jaku utakmicu u ovom periodu. Inače nemam šta da zamerim momcima, odradili su fenomenalno što su mogli u ovom trenutku. Rezultat nije bitan".

Upitan za učinak pojedinaca, Milošević je rekao da ne želi da ih ističe.

"Ako pričam da je bilo dosta mladih, ispašće da se pravdam. Ovo je trening utakmica, bilo nam je potrebno da vidimo na kom su nivou u ovom trenutku. Rekao sam već da u prvih 10 dana nećemo raditi na taktičkim stvarima".

Sve vijesti