"Bila sam potpuno bespomoćna" (FOTO)

Autor:

Viktorijin anđeo i mama dve devojčice, Behati Prinslo sasvim iskreno o borbi sa postporođajnom depresijom.

0
A- A A+

Manekenka Behati Prinslo i frontmen benda Maroon 5 Adam Levin imaju dve devojčice, dvogodišnju Dasti Rouz i Điju Grejs koja ima godinu dana, a lepotica je sada sasvim iskreno ispričala detalje svoje borbe sa postporođajnom depresijom, želeći da pomogne drugim mamama u sličnoj situaciji.

View this post on Instagram

ROUND 2.....

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

 "Imala sam depresivne epizode posle prvog porođaja", ispričala je manekenka, "ali moj suprug je bio neverovatna podrška i pomogao mi je da prevaziđem to. Mislim da je to sasvim normalno, kad ste mladi i postanete majka, prirodno je da se osećate bespomoćno i da vas emocije preplave."

Behati Prinslo priznala je da njena posporođajna depresija nije bila ekstremna, ali je podelila svoje iskustvo jer želi da žene znaju da ne treba da se plaše da traže podršku.

"Imala sam sreće, moja depresija nije bila tako teška, ali tačno možete da vidite kako vas obuzima", kaže ona.

"Jako je važno da ne mislite da je nešto 'suviše beznačajno' da biste tražili pomoć. Koliko god vam se činilo da je vaš nivo stresa mali, ili da su vaša osećanja nevažna, kad dobijete dete, nemojte se ustručavati da tražite podršku i pomoć od najbližih", kaže ona.

"Niko vas neće osuđivati zbog toga."

Sve vijesti