Cetinjaninu oduzete cigarete, alkoholna pića i auto

Autor:

Službenici UP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su u saradnji sa Upravom za inspekcijske poslove i Upravom carina policija je pretresom pronašla i od bezbjednosno interesantnog lica oduzela akciznu robu i vozilo radi provjere

Cetinjaninu oduzete cigarete, alkoholna pića i auto Foto: MONDO/Gordana Bojanić

"Postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju policija je izvršila pretres trgovinskog objekta u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica M.N. (53) iz Cetinja, koji je bliski srodnik L.N. (20) koji je osumnjičen za krivično djelo teško ubistvo na štetu B.M. koje je počinjeno 11.06.2019. godine u Cetinju", navodi se u saopštenju Uprave policije.


Policijski službenici su prilikom pretresa pronašli i oduzeli 1.529 paklica cigareta, 11 pakovanja rezanog duvana i 17 boca alkoholnih pića ukupne tržišne vrijednosti oko 4.000 eura.

Policija je od M.N. oduzela vozilo marke „Toyota” radi provjera.


O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se protiv M.N. podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Sve vijesti