Samsung Galaxy Note 10 i Note 10 Pro stižu vrlo brzo

Autor:

Otkriven je i datum premijere novih Note 10 uređaja. Obratite pažnju na to - novih uređaja, jer ih prvi put u Note seriji stiže više!

0
A- A A+

Dva, tri ili četiri Note 10 uređaja, koliko će ih stići? Vidjećemo, navodno već 7. avgusta, kad bi trebalo da bude održana svjetska premijera Galaxy Note 10 serije.

Pročitajte i ovo: Veliko poboljšanje Galaxy kamere - Stigla NOĆ (FOTO)

Premijera će biti upriličena na istom mjestu, gdje je prošle godine premijerno prikazan Samsung Galaxy Note 9 - u Njujorku, u Barclays Center-u, kad će, vjerujemo biti prikazani i nova dodatna oprema. Među novitetima mogli bi da budu novi VR set, koji već neko vrijeme nismo vidjeli od kompanije, kao i nova VR kamera i drugi dodaci.

Samsung će predstaviti najmanje dva modela Note 10 telefona - manji i veći, od kojih će drugi nositi Pro oznaku, a šuška se i o 5G i Note 10e modelima, o čemu smo detaljno već pisali OVDE i OVDE.

Pogledajte i slike, koje su procurile i koje su potvrđene kao autentične iz više izvora (Samsung je i dalje nijem po ovom pitanju, razumije se) i javite nam šta biste vi voljeli da vidite od Note 10 serije.

Izvor: PriceBaba

Sve vijesti