Horor u Surčinu: Ljudi mučeni pa bačeni u septičku jamu

Autor:

Tri tela pronađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identit i uzrok smrti utvrđiće se obdukcijom. Smrt se povezuje s pokušajem ubistva i samoubistvom u porodici Jovanović. Uhapšene tri osobe.

0
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Pretpostavlja se da se radi o telima Š. N. (42), njegovoj majci Š. D. i tetki P. M, osobama čiji je nestanak prijavljen 10. juna

Prema prvim informacijama sa terena, postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama pre nego što ih je ubio, prenose "Večernje novosti".

Tokom večeri policija je obavljala razgovore s prijateljima Dragoslava Jovanovića, koji je prošle nedelje pucao u suprugu Teodoru u Bloku 45, a zatim u sebe. Posle četiri dana, Dragoslava je preminuo u bolnici od povreda. "Novosti" pišu da se on sumnjiči i za ubistvo tri osobe.

Već su uhapšene tri osobe, koje se sumnjiće za pomaganje u trostrukom ubistvu u Surčinu, saznaje "Blic".

Beograd: Pucao na bivšu pred bebom, pa u sebe

Otac Dragoslava Jovanovića navodo je posumnjao da je njegov sin ubio te ljude. Da li je to tako, ili je kriv neko drugi, moraće da razotkrije policija jer "osumnjičeni" je sada pokojni.

Prema anonimnim navodima iz istrage, Dragoslav Jovanović navodno je pozvao radnicu iz svoje perionice, kazao joj da ima poseban zadatak za nju, i da će joj dobro platiti - ali da "drži jezik za zubima".

Žena je ispričala policiji da je u njegovom "bmw x5" bilo  tragova krvi.

Hitna pomoć je na poziv MUP-a u 23.40 konstatovala smrt tri osobe, koje su pronađene u septičkoj jami u Surčinu, u Vojvođanskoj ulici, potvrđeno je RTS-u.

SURČINSKA "PRIČA"

Teodorov otac, Ljubomir Jovanović zvani Stakleni, bio je pripadni Surčinskog klana a sada je biznismen i vlasnik Gals servisa. Pre tri godine je hapšen sa starijim sino Gvozdeno, posšto je policija kod njih pronašla pištolj i značku Žandarmerije. Džip "pajero“ nalik na policijski registrovan je na ime Staklenog, koji je inače prijatelj svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta i njegovog brata Novaka.

"Automobil ima ugrađene blinkere na braniku, a u njemu je pronađeno i rotaciono svetlo, koje inače policija koristi tokom akcija tako što ga vadi i stavlja na krov. Za legitimaciju MUP još uvek se proverava da li je originalna ili je falsifikat", piše "Kurir".

Najstariji Jovanović "odranije je poznat policiji". Sa Novakom, starijim bratom Ljubiše Buhe Čumeta, sudi mu se se zbog sumnje da su od leta 1998. do kraja 2002. iznuđivali novac jednom surčinskom biznismenu. Oni su bili oslobođeni optužbi, ali je Apelacioni sud tu presudu ukinuo i naložio novo suđenje.

Osim toga, hapšen je zbog trgovine ukradenim automobilima, kao i nedozvoljenog nošenja oružja. Prilikom jednog pretresa 1998. kod njega je navodno pronađena policijska radio-stanica.

Stakleni je bio i svedok atentata na Ljubišu Buhu Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić.

Tagovi:
Sve vijesti