Naredna dva dana forum influensera

Autor:

Forum influensera na društvenim mrežama biće održan naredna dva dana u Budvi i okupiće 200 učesnika iz više od 30 zemalja.

Naredna dva dana forum influensera Foto: MONDO portal / Marko Čavić

Prvi forum te vrste u Crnoj Gori organizuju globalna nevladina organizacija World Learning i međunarodna asocijacija koja okuplja influensere i eksperte u oblasti komunikacija Digital Communicators Network, uz finansijsku podršku Kancelarije za međunarodnu razmjenu Stejt dipartmenta.

Kako je saopšteno iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Podgorici, influenseri, preduzetnici, analitičari, novinari i svi koji se bave digitalnim marketingom ili komunikacijama u oblasti društvenih mreža i digitalnih medija imaće priliku da čuju predavanja eksperata.

Američka ambasadorka u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke govoriće na otvaranju foruma „Digitalni influenseri u akciji – Kako uključiti influensere u kampanje od društvenog značaja?“.

“Među predavačima su urednica CNN-a Emma Lacey Bordeaux, producentkinja nominovana za Emi nagrade koja je osnovala prvu agenciju za influenserski marketing Tanya Bershadsky, predstavnici velikih marketinških agencija iz SAD", navodi se u saopštenju.

Predavanja će održati i stručnjaci iz Belgije, Grčke, Kanade, Indije, Poljske, Slovenije, Srbije i Turske.

Forum počinje sjutra u 13 sati u hotelu Splendid u Budvi, otvaranjem sajma projekata influensera.

Sve vijesti