Sjajna vijest za Android svijet!

Autor:

Što više dobrih telefona - to bolje za nas! Što više sjajnih, a jeftinijih telefona - još bolje za nas, za cijelu Android zajednicu.

Sjajna vijest za Android svijet! Foto: MONDO portal / Marko Čavić / HONOR

Premijum telefoni su OK. Svi ih vole, pojedini ih čak i nose. Upravo taj pojedini momenat rješavaju alternativni telefoni, koji donose premijum funkcije po za mnoge prihvatljivijoj cijeni.

U Kini je prodato preko milion HONOR 20 telefona za 14 dana

Kompromisi se prave ili ne prave, a dobar predstavnik ove druge grupe je HONOR 20 serija, koja je predstavljena u Londonu u najgorem mogućem trenutku za smartfon zajednicu - kad je Tramp zabranio američkim kompanijama da sarađuju sa kineskom kompanijom i izvoze joj komponente.

Već tad se šuškalo, u Londonu, da su samo HONOR 20 Lite i HONOR 20 prošli Google sertifikaciju i da će biti dostupni u prodaji, dok se za HONOR 20 Pro ništa nije znalo. Šuškalo se u Londonu i to da bi taj model mogao da postane najveća žrtva trgovinskog rata SAD i Kine, jer nije dobio Google sertifikat na vrijeme!

Srećom - dobio je!

HONOR 20 Pro je sad sertifikovan Android uređaj, koji će se uskoro naći na tržištu! Pogledajte naš prvi susret s ovim modelom:

Sjajna stvar za sve Android korisnike, jer će ovaj telefon ponuditi nov pristup "best buy" kategoriji, donoseći dosad najbolje specifikacije u seriju, koja se smatra povoljnom flagship ponudom.

PhoneArena, pozivajući se na Bloomberg izvještaj, je objavila da sredina jula djeluje kao sasvim prihvatljiv datum lansiranja HONOR 20 Pro telefona, s tim da zvanične potvrde od kompanije iz Kine još uvijek nema što se tiče dostupnosti i tačnog datuma početka prodaje.

S druge strane, od 21. juna će bazični model HONOR 20 biti dostupan širom svijeta, uključujući mnoge zemlje Evrope, kojem je cijena oko 300 eura. Što se HONOR 20 modela tiče, preporučena cijena je 499 eura, dok je za HONOR 20 Pro preporučena cijena svega 599 eura. Kažemo svega u svjetlu činjenice da ovaj model za euro manje od 600 eura nudi gotovo koliko i bilo koji drugi flagship telefon, koji košta 1.000 i više eura.

 Ipak, Huawei, vlasnik HONOR robne marke, trenutno pažljivo prati stanje na tržištu i donijeće odluku o široj prodaji ili povlačenju HONOR 20 telefona sa tržišta, što će direktno uticati i na prodaju HONOR 20 Pro telefona.

Ako ne vjerujete nama - pročitajte izveštaj o HONOR 20 premijeri i čisto da vam zagolicamo znatiželju - HONOR 20 Pro je osvojio 111 bodova na čuvenom DxO Mark kamera testu, što ga stavlja na treće mjesto liste najboljih kamera telefona. Tu je i Kirin 980, do 8 GB RAM i 256 GB memorije, nov način izrade i dizajn, skener otiska prsta sa strane, baterija od 4.000 mAh sa brzim punjenjem i mnogo toga još što ćete već i sami otkriti.

Sve vijesti