Krenuo je šampion - Peco je već sklopio tim

Autor:

Fudbaleri Sutjeske danas počeli pripreme - u fokusu kvalifikacije za LŠ i odbrana domaće krune

0
A- A A+
FK Sutjeska Foto: MONDO

  Krenuo je i šampion države! Kvalifikacije za Ligu šampiona i odbrana krune su pred momcima iz Nikšića.

Nikola Rakojevićje danas u 9.00 časova obavio prozivku kraj Bistrice, a netipično za naše klubove iako bi to trebalo da bude normalno Peco već otprilike zna na koga može da računa za obaveze u Evropi, te u narednom prvenstvu, gdje će "plavi" napasti treću uzastopnu titulu.

Pojačanja su već predstavljena - Stefan Nikolić, Aleksandar Šofranac i Damir Kojaševićdonijeće novu snagu prvaku, a ugovori su produženi sa Božom Markovićem, Markom Ćetkovićem i Miljanom Vlaisavljevićem. Vjerovatno će saradnja biti nastavljena i sa povrijeđenim Stefanom Cicmilom, dok je još neizvjesna situacija ostaju li ili odlaze Bojan Božović i Stefan Stefanović.

Sa druge strane, šampiona su napustili Šaleta Kordić, Luka Merdović, Miloš Vučić i Zakarija Alharaiš.

A naš prvak je krenuo danas, jer evropske obaveze kucaju na vrata - Sutjeska će protivnika u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona saznati u utorak 18. juna, prvi meč će odigrati 9. ili 10. jula, dok je revanš na programu sedam dana kasnije.

Mogući protivnici crnogorskog prvaka na žrijebu su Seltik (Škotska), BATE Borisov (Bjelorusija), Astana (Kazahstan), Karabag (Azerbejdžan), Maribor (Slovenija), Crvena zvezda (Srbija), Šerif (Moldavija), Rozenborg (Norveška), Helsinki (Finska), Dandalk (R. Irska), Dudelanž (Luksemburg), Škendija (Makedonija), TNS (Vels), Slovan (Slovačka), AIK (Švedska), Ludogorec (Bugarska).

Tagovi:
Sve vijesti