UŽAS U BEOGRADU: Zapalila stan, dijete odvela u smrt

Autor:

Tragične scene jutros u beogradskom naselju Bežanijska kosa. Bježeći od požara u stanu, majka s djetetom skočila kroz prozor s četvrtog sprata. Nezvanično, vatru je sama zapalila a prethodno je povredila dijete.

UŽAS U BEOGRADU: Zapalila stan, dijete odvela u smrt Foto: Tanjug/Rade Prelić

U požaru koji je rano jutros izbio u stanu u Ulici Ismeta Mujezinovića br 9, na Bežanijskoj kosi poginule su dvije osobe, žena (36) i trogodišnja djevojčica.

Samoubistvo i u Kralja Petra

Ovo, nažalost, nisu bile jedine žrtve danas u Beogradu. Žena stara oko 65 godina izvršila je jutros oko pet sati samoubistvo u Ulici Kralja Petra 10.

Prema pisanju beogradskih medija, požar se dogodio oko 8:20, u stanu na četvrtom spratu stambene zgrade.

Prve informacije su bile da, kada je izbio požar u stanu na četvtom spratu, žena je s djetetom iskočila kroz prozor kako bi se spasila od vatre i da su poginuli u tom pokušaju.

Nažalost, izgleda da je tragedija bila još veća jer, kako nezvanično saznaje RTS, vatru je u stanu zapalila sama majka, koja je prethodno sebi isjekla vene i povrijedila trogodišnju djevojčicu.

Kada je vatra sa zapaljenog namještaja zahvatila stan, žena je s djetetom skočila se četvrtog sprata zgrade. Prema nekin informacijama, prvo je dijete izbacila kroz prozor a posle nekoliko minuta skočila i sama.

Pad je bio koban, i obje su podlegle povredama, iako je medicinska ekipa Hitne pomoći brzo intervenisala.

Požar je ugašen a policija vodi istragu. Prva verzija je da se slučaj vodi kao ubistvo i samoubistvo, javlja RTS.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Izvor: Kurir

Tagovi:
Sve vijesti