Klinac iz "Stranger Things" razbesneo javnost

Autor:

"Ovo je odvratno".

Klinac iz "Stranger Things" razbesneo javnost Foto: YouTube/screenshot/Netflix

Zvezda Netfliksove serije "Stranger Things", Gaten Mataraco (16), koji tumači lik simpatičnog Dastina, naišao je na velike kritike zbog novog projekta u kojem učestvuje.

Gaten je odabran da bude voditelj i producent novog šoua "Prank Encounters" koji će imati osam epizoda, a biće dostupan gledaocima kasnije u toku ove godine na Netfliksu.

Međutim, problem je nastao zbog opisa ove naizgled smešne emisije gde se ljudima koji ništa ne sumnjaju spremaju "podvale" dok ih snimaju skrivene kamere.

"U svakoj epizodi ovog urnebesnog šoua videćete dva potpuna stranca koji misle da su došli na prvi radni dan na novom poslu. Sve se naizgled čini normalnim dok se njihovi putevi ne sudare i ovi poslovi se pretvore u pravu noćnu moru", piše u sinopsisu za šou.

Nije poznato da li će ljudi koji učestvuju bili plaćeni naknadno za ovo učešće, kao ni na koji način će biti odabirani.

Ovaj sinopsis je izazvao lavinu kritika nakon što je Mataraco na društvenim mrežama objavio vest da će biti voditelj. Mnogi su seriju nazvali "odvratnom" i zgroženi su što će varati ljude koji misle da su dobili posao i osigurali sebi novac za život.

"Ovo je odvratno. Kao da nam nije dovoljno to što vlada nezaposlenost, nego ćemo još i da ismevamo te nesrećne ljude", samo je jedan od komentara, dok su drugi zamolili mladog glumca da razmisli da li želi da bude deo ovakvog projekta.

Šta vi mislite?

Tagovi:
Sve vijesti