Novak Đoković: Sve dugujem Jeleni...

Autor:

"Bio sam nervozan, nisam igrao dobro i jednom kada upadnete u takvu rupu, samo još više tonete", prisetio se Novak Đoković najtežeg perioda u životu koji je prebrodio.

Novak Đoković: Sve dugujem Jeleni... Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Upoznali su se još u srednjoj školi i nakon dugogodišnje veze ljubav su "krunisali" brakom 2014. godine, a ubrzo su dobili sina Stefana i kćerku Taru.

Novak Đoković rijetko kada želi da govori mnogo o privatnom životu i braku sa svojom suprugom Jelenom Đoković, ali je u intervjuu za nemački list "Die Welt" otkrio i pojedine detalje koji govore u prilog tome koliko su njih dvoje povezani.

"Sve dugujem mojoj ženi Jeleni...", rekao je Novak Đoković.

"Ona mi je pomogla kada sam bio bukvalno slomljen. Pomogla mi je kada nisam imao više motivacije da igram tenis. Nije mi se to više sviđalo i pitao sam se da li je vrijedno da se stalno nosim sa umorom i bolom... Želio sam da prestanem", dodao je najbolji teniser svijeta u iskrenom intervjuu u kom je priznao da mu je bilo teško da balansira između terena i porodice.

/NOVAK PRED MILIONIMA GLEDALACA: JELENA, HVALA TI!/

Djelovalo je da je Novak Đoković najviše problema imao tokom 2017. godine kada ga je mučila povreda lakta, rastao se s timom i, po sopstvenom priznanju, bio je tvrdoglav.

"Pokušavao sam da 'pronađem sebe', ali neuspješno. Bio sam nervozan, nisam igrao dobro i jednom kada upadnete u takvu rupu, samo još više tonete".

"Krivio sam sve za to... Prošlogodišnji neuspjeh na Rolan Garosu protiv Marka Čekinata? Tada me je Jelena 'izliječila', ohrabrila me je i rekla da mi je potrebno samo strpljenje, da moja familija nikada nije izgubila vjeru u mene, kao i da će ona uvijek biti uz mene. Trebalo je samo da ne budem nestrpljiv i da ne uništim sve ono što smo napravili", naveo je Novak.

/BRAVO: NOVAK I JELENA OBJAVILI SJAJNU VIJEST!/

đoković, jelena đoković, novak i jelena Foto: Tanjug/AP Photo/Claude Paris

Srpski teniser je konačno prelomio da operiše lakat, i da druga opcija ne postoji za njega, ali povratak na teren bio je dug i naporan...

Nije uspijevao da napravi bolji rezultat na Australijan openu i Rolan Garosu, dugo mu je trebalo da dobije nekog igrača iz TOP20, a onda je zaigrao strašan tenis na Vimbldonu i najavio povratak na sam vrh...

"Nisam shvatao da ne možemo sve da kontrolišemo u životu, bio sam samo čovjek koji vidi lopticu na terenu. Znao sam samo za važne ciljeve, ne kako da ih dostignem".

/JELENA I NOVAK O VASPITANJU DJECE: OVO JE NAJVAŽNIJE/

Tri uzastopne titule na grend slemu i polufinale na četvrtom velikom turniru sada nisu dovoljni Novaku Đokoviću koji je gladan novih uspjeha, a novi želi da napravi već tokom idućeg mjeseca na Vimbldonu kada će braniti trofej.

"Definitivno želim još grend slem titula, ali hoću da budem u potpunom psihološkom balansu, odnosno ono što radim danas - će mi pomoći da sutra igram dobro. Sada sam i otac, a to mijenja mnoge obaveze u životu", kazao je Đoković koji je dodao i da je sada mnogo oprezniji kada je na terenu jer zna da ga gleda sin Stefan kome želi da bude primjer.

/NOVAK O JELENI: MOJA SRODNA DUŠA!/

Sve vijesti