"Gandalf" isprozivao nepristojnu Madonu! (VIDEO)

Pјevačica je gostovala u emisiji zbog koje su je mnogi označili kao "nepristojnu" zbog neprijatnih komentara koje je upućivala voditelju i drugim gostima.

"Gandalf" isprozivao nepristojnu Madonu! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/The Graham Norton Show

Madona je bila gošća u emsiji britanskog voditelja Grejama Nortona, gdje se ponijela tako da su društvene mreže preplavili komentari o tome da im je bilo neprijatno i da gledaju ovu epizodu.

"Nepristojna, tašta, nepodnošljiva i izgledala je smiješno", opisao ju je drugi voditelj Pirs Morgan nakon što je odgledao emisiju, a ostali su se složili i žalili "jadnog" Grejama Nortona koji se sve vrijeme trudio da bude fin i "izvuče situaciju".

Ali, šta se tačno dogodilo?

Madona je prvo bila užasnuta što "dijeli kauč" sa drugim gostima i prokomentarisala da nije navikla na to. Potom je pitala voditelja "šta mu se dogodilo sa odijelom", kao i da li bi želio "da joj spusti korset".

"Grejam je takav profesionalac, ali ništa nije moglo da spasi ovaj neprijatni haos", "Prvi put nisam mogao da odgledam Grejamovu emisiju do kraja" i "Intervju sa Madonom je tako neprijatan", samo su neki od komentara gledaoca.

Gandalf ne ide na vjenčanja!

Onda se gostima u emisji pridružio i čuveni ser Ijan Mekelen, a mnogi su se složili da je Madona ispala nevaspitana kada je rekla da ne može da se sjeti upoznavanja sa njim.

Kada je Ijan potom pričao o nedavnoj proslavi 80. rođendana i tome kako su mu došli i prijatelji iz Los Anđelesa, ona je dobacila: "Ja nisam", na šta joj je glumac odgovorio: "Nisi, jer nisi bila pozvana, pošto se ne sjećaš da si radila sa mnom".

Madona nije djelovala zadovoljna ovom primjedbom, iako su se svi ostali smiali, uključujući i glumca. Ovaj video još uvijek nije dostupan na Grejamovom kanalu, ali iz ovog inserta možete vidjeti Madonino čudno ponašanje.

Voditelj je morao nekoliko puta da ponavlja pitanja, a ona je čak u jednom trenutku rekla da nema fokus, jer "lijekovi još uvijek nisu proradili".

Izvor: YouTube/The Graham Norton Show

Sve vijesti