Dnevni horoskop za 16. 6. 2019.

Autor:

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 16. 6. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Kreativni ste i imate dosta ideja. Bilo bi lijepo da se potrudite malo više u vezi. Atmosfera na poslu je odlična i očekujte napredak.

Bik

Posvetite više pažnje partneru. Vreme je za prijatelje, provedite više vremena sa njima. Vrijedni ste i ambiciozni i to će se ceniti.

Blizanci

Mogući su iznenadni troškovi. Dobar je dan za saradnju sa drugima. Komunikativniji ste.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Ne mešajte privatni život i posao. Odmarajte se popodne.

Lav

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti toliko usmjereni na sebe. Bitno je da svima bude lijepo. Pomalo ste napeti zbog previše obaveza.

Djevica

Imate želju da se više družite i veoma ste komunikativni. Ljubomorne scene izbjegavajte jer možete napraviti veliki problem u vezi. Moguć je kraći put.

Vaga

Ne treba da se opterećujete nekim stvarima koje ne možete brzo da rešite. Nemate dovoljno volje za rad, ali niste ni motivisani jer nemate postavljene ciljeve za danas. Potrebne su Vam nove ideje da biste napredovali.

Škorpija

Imate previše obaveza. To može donijeti rasprave sa partnerom. Danas ćete imati naporan dan, ali dajte sve od sebe da sve uradite detaljno. Fokusirajte se.

Strijelac

Isplanirajte danas šta ćete raditi za vreme odmora. Posvetite više vremena bliskim ljudima. Moguće je neko putovanje.

Jarac

Veoma ste emotivni, naročito kad je riječ o ljubavi. Ne primajte svaku kritiku lično. Nemojte previše vjerovati drugima, jer nemaju svi dobre namjere.

Vodolija

Lakše Vam je da danas prepustite veći dio obaveza drugima jer niste raspoloženi za posao. Saradnici mogu biti prilično ambiciozni. Budite vredniji.

Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza, to može prilično loše uticati na Vaš odnos. Budite pažljivi u raspravama da ne bi došlo do problema koje ne možete da riješite.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti