Dobio zabranu prilaska!

Autor:

Učesnik rijalitija Zadruga, koji je juče osuđen na godinu dana kućnog pritvora zbog nasilničkog ponašanja, dobio je zabranu komunikacije i prilaska Suzani Perović i Nadeždi Biljić

Dobio zabranu prilaska! Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nasilničko ponašanje Miroslava Mikija Đuričića u rijalitiju "Zadruga" na TV Pink, kada je udario šamar Suzani Perović, a potom štakom tukao Nadeždu Biljić, dovelo je do toga da odmah bude diskvalifikovan iz rijalitija, a policija mu je odredila pritvor od 30 dana.

TV Pink ga je takođe kaznila u skladu sa propisima takmičenja i podnela je tužbu, a Miki je potom zaključio sporazum sa sudom na jednu godinu kućnog zatvora i zabranu prilaska žrtvama.

"Nećemo rijaliti, hoćemo kulturu!"

U emisiji "Premijera - vikend specijal", koja će se emitovati u nedelju, gosti će biti roditelji Nadežde Biljić, koji su otkrili da su i oni podneli tužbu protiv Mikija, a dodatno će govoriti o tome koji su sve njihovi naredni koraci.

Sada je u domaćoj štampi objavljena odluka Osnovnog tužilaštva iz Rume, u kojoj stoji da je Mikiju izrečena i zabrana prilaska dvema učesnicama rijalitija koje je tukao.

"Okrivljeni je priznao krivicu za nasilničko ponašanje, za koje je dogovorena kazna od jedne godine, koju će izdržavati u prostorijama u kojima stanuje. Njemu je izrečena mera zabrane komunikacije i prilaska sa oštećenom Suzanom Perović i Nadeždom Biljić", stoji u saopštenju suda.

Sve vijesti