Englez spopada djevojke po Beogradu i tajno ih snima?!

Autor:

Ima agenciju u Londonu, a klijente dovodi na praktičnu obuku u Beograd i Novi Sad?!

Englez spopada djevojke po Beogradu i tajno ih snima?! Foto: Mondo/ Goran Sivački

Ako vas put nanese na Balkan, morate se zaustaviti u Beogradu, jer ćete bukvalno zakoračiti na drugu planetu, zbog silnih ljepotica koje je moguće sresti na svakom koraku, piše u jednoj turističkoj brošuri namijenjenoj putnicima namjernicima iz Zapadne Evrope.

Međutim, piše Kurir, čini se da je Srbija postala zemlja u kojoj stranci dolaze samo da bi lupili još jednu "recku", a engleski državljanin Džejms Task je čak osnovao agenciju u Londonu koja na desetine svojih klijenta dovodi u Beograd kako bi zavodili Srpkinje željne provoda!

Naime, ovaj Englez na svojoj internet stranici pojašnjava da će i muškarci koji nikada nisu imali djevojku, u Srbiji znatno povećati samopouzdanje, jer će nakon što prođu teorijsku nastavu o zavođenju, u Srbiji najbolje odraditi praksu!

"Moj projekat je stvoren da pomogne muškarcima da bez oslanjanja na društvene mreže, nakon što upoznaju najljepše djevojke, sa njima završe i u krevetu. Od maja do septembra krećemo na putovanja i lovimo krem de la krem vrelih cica u bezakonjima Istočne Evrope. Naša omiljena destinacija je Srbija, a idemo i u Rusiju, Ukrajinu, a ponekada i u Brazil i Kolumbiju" navodi na svom sajtu Džejms Task.

Tusk na svojoj internet prezentaciji kaže da polaznici njegovog kursa u početku tragaju za djevojkom sa kojom bi bili u ozbiljnoj vezi, ali da nakon što odu na „praksu“ u Srbiju, shvate da mogu da imaju nekoliko „vrelih“ djevojka u isto vrijeme, a tada se njihov život mijenja iz korena.

Djevojke uglavnom pristaju na konverzaciju sa Taskom i njegovim učenicima, ne znajući da im je jedini cilj da ih odvedu u krevet. Konverzaciju počinju pitanjem za preporuku restorana ili disko kluba u koji bi mogli da izađu, a potom ih pozivaju da im se pridruže.

Lakovjerne Beograđanke im potom ostavljaju broj, a nakon toga se sudbina ovih djevojka se razlikuje od slučaja do slučaja.

Task na svom Jutjub kanalu objavljuje i snimke, na kojima su Beograđanke koje su nakon upoznavanja, pristale da izađu sa njegovim klijentima. Prije nego što djevojke dođu, Task svom klijentu daje upustva za „muvanje“, a potom se sklanja i tajno snima njihov susret.

Prije pet godina, saznaje Kurir, Australija, Kanada, Japan, Velika Britanija i Brazil, zabranile su Džulijanu Blanku, Amerikancu rođenom u Švajcarskoj, da dolazi u njihove zemlje, jer je podučavao muškarce kako da zavedu i seksualno iskoriste djevojke.

On je u svojim snimcima koje je postavljao na Jutjub, govorio: „U Tokiju, ako si bijelac, možeš da radiš šta hoćeš“. Takođe, dijelio je video zapise na kojima spopada djevojke na ulicama, baš kao što to radi i Džejms Tusk na ulicama Beograda.

Sve vijesti