Jović oduševio doktore, navijači ga zovu Ivan Drago!

Autor:

Fizička sprema tema dana u Madridu i dan posle predstavljanja Luke Jovića.

Jović oduševio doktore, navijači ga zovu Ivan Drago! Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Čitavu deceniju su se u Real Madridu divili perfektnom fudbalskom tijelu Kristijana Ronalda, a sada kada više njega nema u svlačionici - slična situacija ponovila se sa Lukom Jovićem.

Mladi srpski napadač postigao je dogovor sa "kraljevskim klubom" i u srijedu je promovisan pred hiljadama navijača i više od stotinu fotografskih objektiva, dok je najveće iznenađenje zapravo nastalo na obaveznim ljekarskim pregledima.

Kako prenose španski mediji, medicinsko osoblje bilo je zaprepašćeno Jovićevim nevjerovatnim nivoom fizičke spreme i očigledno je da se nalazi u top formi.

Već sada je jasno da će pripreme odraditi bez većih poteškoća...

/REAL MADRID VEĆ "PREBACIO" 300 MILIONA EVRA ZA TRANSFERE/

Pojedini navijači se na društvenim mrežama čak šale da je Luka Jović njihov Ivan Drago, što je lik boksera kog tumači glumac Dolf Lundgren u kultnim filmovima "Roki", a vidjećemo da li će se ovaj nadimak "primiti" i kod šireg dijela publike.


Zanimljivo je da je 21-godišnji napadač tokom dana u Crvenoj zvezdi često bio kritikovan da ima višak kilograma, kao i da je prošle godine u intervjuu za "Mozzartsport" otkrio da je čak teži nego u tim danima.

"Čuo sam i pročitao svašta, ali ja nikada nisam imao problem sa kilažom! Nikada! Građen sam izuzetno dobro, sa veoma niskim procentom masti u krvi i mišićima. Pazite sad ovo: trenutno imam šest kilograma više nego u periodu kada sam bio u Crvenoj zvezdi. Toliko o tim pričama o debeljku i višku kilograma", kazao je tada Luka Jović.


Od tada, utisak je da je Luka Jović nabacio još više mišića zbog čega sve lakše rješava "guranje" sa protivničkim defanzivcima.

Otud i njegov komentar od prije nekoliko nedjelja da je u duelima sa Interom i Čelsijem konačno uvidio da ima kvalitet da nastupa u ligi u kojoj je "kontakt igra" naglašenija, dok bi u Španiji to tek trebalo da bude velika prednost na njegovoj strani.

Pogledajte i kako je izgledao njegov prvi dan u Madridu.

Tagovi:
Sve vijesti