Partizan pronašao pojačanje u Đenovi!

Autor:

Ostaje da se vidi da li je u pitanju pozajmica ili transfer...

Partizan pronašao pojačanje u Đenovi! Foto: MN Press Ivan Lakićević u duelu sa Nikolom Ninkovićem.

Partizan je veoma aktivan u ovom prelaznom roku!

Nakon što je Aleksandar Lutovac dogovorio četvorogodišnju saradnju sa Partizanom, odnosno blizu je konačan dogovori i sa dvojicom crnogorskih fudbalera Perišom Pešukićem i Igorom Vujačićem, stiže još jedno pojačanje u Humsku...

Kako prenosi današnji "Sportski žurnal", crno-bijeli su naciljali Ivana Lakićevića (25) za mjesto kraj desne aut-linije, pošto će putovati sa novim klubom na pripreme na Zlatibor.

Lakićević je fudbaler Đenove, za koju doduše prošle godine nije odigrao ni minut u Seriji A, a ime je stekao igrajući tri godine za Vojvodinu, pre toga i za Donji Srem, dok je prošao kroz mlađe kategorije Crvene zvezde.

"Žurnal" prenosi da je ostalo samo da se definiše da li će u narednih godinu dana Lakićević igrati kao pozajmljeni fudbaler "grifona" - ili će ga Partizan odmah otkupiti.

S obzirom na to da je i Periša Pešukić primarno desni bek, odnosno da crno-bijeli u timu imaju i Nemanju R. Miletića i Miroslava Vulićevića na toj poziciji, jasno je da bi Ivan Lakićević bio četvrti fudbaler na tom dijelu terena, što vjerovatno znači i neke rastanke.

Odnosno, možda je ideja Sava Miloševića da Nemanja R. Miletić bude potpuno prekomandovan za "srce odbrane", iako je od njegovog dolaska igrao samo beka.

"Mogli", kako glasi nadimak Ivana Lakićevića, ima ozbiljno iskustvo na superligaškim terenima pošto je odigrao čak 172 utakmice u dresu Vojvodine i Donjeg Srema, ali svakako brine podatak što je bio bez takmičarskog fudbala godinu dana.


Sve vijesti