Grizman još od marta Barselonin!

Autor:

Ostaje nepoznanica zbog čega se toliko čeka zvanična potvrda sa "Nou Kampa"...

Grizman još od marta Barselonin! Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Drama, a drame nema!

Antoan Grizman je prije nekoliko nedjelja zvanično saopštio da će u ovom prelaznom roku napustiti Atletiko Madrid i od tada oprezno daje izjave glede svog budućeg kluba, a zapravo već mjesecima zna gdje nastavlja karijeru...

Generalni direktor "jorgandžija" Migel Anhel Hil Martin otkrio je, možda i nespretno, u intervjuu za španski "Movistar" da je njegova sudbina odavno poznata.

"Da, jasno mi je gdje će Grizman igrati, to se zna od marta. On je novi fudbaler Barselone!", kazao je Hil Martin i tako otklonio sve sumnje oko nagađanja i "igrica" kojih se Grizman igrao s novinarima.

Ostaje pitanje, zbog čega potpis nije i dalje objavila Barselona?

Pretpostavka je da se čeka početak jula, odnosno da će Katalonci upriličiti spektakl povodom dolaska velike zvijezde, dok sa druge strane postoji bojazan da se vodeći igrači tima nisu složili s ovim transferom i da se zbog toga toliko čeka...

/GRIZMAN: ZNAM GDE NASTAVLJAM KARIJERU/

Nepoznato je koliko će Barselona morati da plati za Grizmana, pretpostavka je iznad 100 miliona eura, a vidjećemo da li će se šampion svijeta lako uklopiti sa Mesijem i Suarezom.

Tu su naravno još i Dembele i Kutinjo, koji uprkos skupocjenim transferima nisu imali još toliko blistave trenutke na "Nou Kampu", pa tako ostaje da se vidi i da li će Barselona možda odlučiti i njih dvojicu da proda kako bi isfinansirala dolazak najboljeg igrača Atletika.

Grizman je od 2014. godine bio član Atletika i na 257 utakmica postigao je 133 gola uz osvojenu Ligu Evrope, Superkup Evrope i Španije.

/DOMINO EFEKAT: GRIZMAN U BARSI, ATLETIKO DOVODI DIBALU?/

Sve vijesti