Cetinjani slučajne žrtve atentata na Milića

Autor:

Cetinjanin Goran Vušurović (48), teško ranjen u pucnjavi u kojoj je prekjuče u Cetinju ubijen Bogdan Milić, slučajna je žrtva tog napada, piše Dan.

Cetinjani slučajne žrtve atentata na Milića Foto: MONDO

Podgorički dnevnik navodi da je prema podacima iz Kliničkog centra Crne Gore, Vušurović i dalje u teškom stanju.


Na meti još uvijek nepoznatih napadača, prema saznanjima ovog lista, Vušurović se našao slučajno, pošto je izašao na kafu u lokal u kojem je došlo do ubistva. On nije bio povezan sa Milićem, niti ima kriminalni dosije, navodi Dan.

Listu je iz KSCG saopšteno da se Vušurović nalazi na liječenju u centralnoj intenzivnoj terapiji Kliničkog centra Crne Gore, ima teške tjelesne povrede i trenutno je relativno stabilnih vitalnih parametara.

U pucnjavi su ranjeni i Dragan Vušurović i Marko Vujačić.

Prema saznanjima Dana, Vušurović je sjedio za stolom sa dvojicom drugova i u njihovom društvu nije bio ubijeni Milić. Kada su napadači počeli da pucaju, oni su pokušali da bježe, ali je jedan od napadača zapucao u njihovom pravcu i ranio svu trojicu, navodi podgorički dnevnik.

Pucnjava se dogodila ispred lokala “Portun” a napadači su sa lica mjesta pobjegli automobilom. Dan navodi da su u napadu učestvovale još najmanje dvije osobe koje su pružale logističku podršku napadačima koji su iz automatskog oružja ispalili više rafala.

Sve vijesti