Dobio pesnicu u glavu, pa vodio emisiju! (FOTO, VIDEO)

Autor:

"Dobro me je ošajdario, da je bolje zamahnuo ne bi bilo emisije"

Dobio pesnicu u glavu, pa vodio emisiju! (FOTO, VIDEO) Foto: Mondo/Goran Sivački

Voditelj Žika Nikolić, poznatiji kao Žika "Šarenica", napadnut je proteklog vikenda na snimanju emisije.

Žika je ranije izjavio da je osoba koja je traktorom uletela u prostor gde su snimali i onda ga fizički napala "psihijatrijski bolesnik".

Mislio da se čovek šali...

Sada su voditelj i rediteljka "Žikine šarenice" objasnili detalje incidenta.

"Sve se dogodilo oko 15 minuta pred emisiju, stajali smo, dogovarali se i odjednom, nama u susret ide traktor, probijajući jednu barijeru koja je tu stajala, ispričala je za Pink rediteljka "Žikine šarenice" Marijana Petrović.

"Traktor staje ispred nas, čovek besnog izraza lica silazi sa njega i počinje da viče. Žika ga je tiho pitao šta mu je, nakon čega se ovaj zaleteo i udario ga pesnicom u glavu", rekla je Petrovićeva.

"Ošajdario me je dobro, a da je bolje zamahnuo, ne bi bilo emisije. Čisto sumnjam da bih ostao na nogama", rekao je Žika Nikolić.

Nakon udarca, muškarac je ponovo seo na traktor i, dok je odlazio, udario u još jednu barijeru: mali automobil koji je tim traktorom gurao. Rediteljka kaže da je cela situacija izazvala šok i osećaj neprijatnosti.

"Mislila sam da Žiki nije dobro, htela sam da zovem i Hitnu pomoć, ali je on radosno isplivao iz toga i krenuo je u emisiju sa adrenalinom. Takva mu je valjda genetika".

Pogledajte MONDO priloge sa voditeljem:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Sve vijesti