Priveden Miki Đuričić!

Autor:

Učesnik rijalitija Zadruga na saslušanju u policiji zbog fizičkog nasilja pred kamerama Pink televizije

Priveden Miki Đuričić! Foto: MONDO/Goran Sivački

Miki Đuričić sinoć je diskvalifikovan iz rijalitija Zadruga, zbog napada na sve učesnice rijalitija, nakon čega je produkcija Zadruge najavila tužbu.

Đuriči je udario šamar Suzani Perović a zatim štakama tukao Nadeždu Biljić.

Policija je sinoć uzela izjavu od Nadežde, a portal Pink piše da je Đuričić sada priveden, i da se nalazi na saslušanju.

Nije poznato da li će mu biti određen pritvor.

POBJEGAO, PA SE VRATIO

Posle bjekstva iz Zadruge, koje mu nije bilo prvo bekstvo iz rijalitija, Miki Đuričić je doživeo saobraćajnu nesreću i završio u bolnici. Tek što je izašao, PONOVO je doživio udes, ali ga ni to nije spriječilo da se vrati u Pinkov šou.

Đuričić se vratio u šou prije četiri dana, ali je najavljeno da se neće boriti za nagradu zajedno sa ostalim ukućanima.

Miki je u Zadruzi krajem aprila fizički nasrnuo na jednu od učesnica, rekao da u "takvim slučajevima" podržava nasilje nad ženama, a zatim pobjegao.

Mikiju to nikako nije bilo prvo bjekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, poslije samo par nedjelja, godinu dana kasnije, pobjegao je iz sljedećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dvije godine kasnije, izdržao je do kraja i pobijedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Učestvovao je na Farmi 2013, i odatle pobjegao nakon fizičkog sukoba sa Markom Vanilom. Iznenadio je gledaoce, ali i produkciju, kada se vratio do imanja u Lisoviću i PONOVO preskočio ogradu, ovoga puta da bi pjevačici Džidži Stojković donio poklone.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je poslije samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bežao prošle godine, takođe nakon svađe.

Sve vijesti