Diskvalifikovan, tukao žene u rijalitiju!

Autor:

Tek što se vratio, Miki Đuričić je izbačen iz rijalitija. Ponovo nasrnuo na nježniji pol!

Diskvalifikovan, tukao žene u rijalitiju! Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Miki Đuričić opet je napao žensku osobu, zbog čega je diskvalifikovan iz Zadruge.

Đuričić, koji je ranije pobjegao iz istog rijalitija a onda se vratio, udario je šamar Suzani Perović a zatim štakama tukao Nadeždu Biljić.

Zbog ovog ispada, Miki je diskvalifikovan iz Zadruge, saopštila je produkcija.

POBJEGAO, PA SE VRATIO

Poslije bjekstva iz Zadruge, koje mu nije bilo prvo bjekstvo iz rijalitija, Miki Đuričić je doživio saobraćajnu nesreću i završio u bolnici. Tek što je izašao, PONOVO je doživio udes, ali ga ni to nije spriječilo da se vrati u Pinkov šou.

Đuričić se vratio u šou prije četiri dana, ali je najavljeno da se neće boriti za nagradu zajedno sa ostalim ukućanima.

Miki je u Zadruzi krajem aprila fizički nasrnuo na jednu od učesnica, rekao da u "takvim slučajevima" podržava nasilje nad ženama, a zatim pobjegao.

Mikiju to nikako nije bilo prvo bjekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, poslije samo par nedjelja, godinu dana kasnije, pobjegao je iz sljedećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dvije godine kasnije, izdržao je do kraja i pobijedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Učestvovao je na Farmi 2013, i odatle pobjegao nakon fizičkog sukoba sa Markom Vanilom. Iznenadio je gledaoce, ali i produkciju, kada se vratio do imanja u Lisoviću i PONOVO preskočio ogradu, ovoga puta da bi pjevačici Džidži Stojković donio poklone.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je poslije samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bježao prošle godine, takođe nakon svađe.

Sve vijesti