Vukotić: Nismo zaslužili ovakav poraz

Autor:

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Miodrag Vukotić nakon šokantnog poraza od Kazahstana na startu kvalifikacija za EP

Vukotić: Nismo zaslužili ovakav poraz Foto: MONDO

Kao nikada ranije iščekivao se start jedne od mlađih fudbalskih selekcija Crne Gore, najavljena je kao super generacija, ali na kraju od toga nije vđeno ništa. Bar za sada.

Mlada fudbalska reprezentacija (do 21 godine) poražena je usred Podgorice od Kazahstana (2:1) na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Iako su "sokolići" rano poveli i na odmor nakon prvog poluvremena otišli sa 1:0 - autogol Tursinbaja nakon oštrog centaršuta kapitena Vukotića.

"Otvorili smo meč kako treba, imali šanse da vodimo više od jednog gola razlike. Nismo međutim, imali završni pas, nedostajala nam je koncentracija. Kasnije smo ostali bez svježine, uticale su na to i povrede, ali ne želim da tražim alibi. Čestitke gostima, pokazali su da imaju kvalitet", poruka je debitanta na klupi "sokolića", selektora Miodraga Vukotića.

U grupi sa Crnom Gorom još su Španija, Izrael, Sjeverna Makedonija i Farska Ostrva - sada će svaki meč biti praktično finale.

"Mislim da nismo zaslužili ovakav poraz od Kazhastana. Žao mi je i zbog igrača i zbog publike, pokušaćemo da izvučemo pouke, nema predaje", zaključio je Vukotić.

Naredni meč Crna Gora igra 6. septembra protiv Farskih Ostrva na svom terenu.

Sve vijesti