Super pojačanje šampiona

Autor:

Damir Kojaševć bi trebao da popuni rupu nastalu odlaskom Zakarije Alharaiša, kojem je istekao ugovor i teško da će ostati kraj Bistrice

0
A- A A+
FSCG Damir Kojašević Foto: Mondo/Mirko Šljivančanin FSCG Damir Kojašević

Zakarija Alharaiš je na izlaznim vratima, ali šampion je spremio sjajnu zamjenu za njega. Damir Kojašević, nekadašnji reprezentativac Crne Gore, napustio Radnički Niš i kako saznaju Dnevne novine, odlučio da se vrati u domaći fudbal - i to u redove Sutjeske.

Tridesetdvogodišnje krilo u ekipi prvaka Crne Gore trebalo bi da popuni rupu nastalu odlaskom pomenutog Libijca, kojem je istekao ugovor i teško da će ostati kraj Bistrice.

Kojašević je tokom bogate karijere nosio dresove Zabjela, Dečića, Jagielonije, Gornjika, Zete, Sarajeva, Budućnosti, Astane, Lokomotive iz Taškenta, Mladosti (OFK Titograd), Vardara, Vojvodine, Šahtjor Karagandija i niškog Radničkog.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je sedam utakmica i postigao jedan gol (na gostovanju Jermeniji), ali i bio izuzetno važan faktor u kvalifikacijama za Mundijal 2018, kada se istakao mnogim asistencijama.

Sve vijesti