FRKA: Šta će Zoki na dječijem festivalu? (VIDEO)

Autor:

Gostovanje Zokija Šumadinca na festivalu za djecu u Aranđelovcu izazvalo burne reakcije.

0
A- A A+
Zoki Šumadinac Foto: MONDO

Gostovanje Zorana Petrovića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Zoki Šumadinac, na Samer festu u Aranđelovcu, izazvalo je burne reakcije u javnosti.

Zoki je bio glavna zvijezda velikog ljetnjeg festivala zabavne muzike u srcu Šumadije, na sceni parka Bukovičke banje. Već je i najava njegovog dolaska izazvala negodovanje, a Zoki je nastupio poslije horova i predstave za djecu. "Večernje novosti" prenose da ga je gledalo i slušalo nekoliko stotina mališana, pjevajući uglas s njim.

Organizator Dejan Jovanović rekao je za taj list da je prethodnih godina na istoj manifestaciji ugostio Tanju Banjanin, Maju Odžaklijevsku, Bojana Marovića, Ivanu Jordan, pisca za djecu Nedeljka Popadića, i da je te nastupe propratilo "50 do sto posjetilaca".

"Htjeli smo da dovedemo što više njih da vide horove i dječije predstave, pa nam YouTube zvijezde služe kao neka vrsta 'mamca'. Predstave, horovi, dječji pisci ne privlače publiku. Kada nam je gost bio Baka Prase, imali smo pet puta više posjetilaca," rekao je Jovanović.

On je dodao da više neće organizovati manifestacije, da nije bio upoznat sa "likom i djelom" Šumadinca osim sa činjenicom da je popularan na YouTube sajtu, ali je okrivio i roditelje za popularnost ovakvih zabavljača. Šumadinac je, inače, ranije optužen za nadrilekarstvo, a burne reakcije izazivaju i njegove obnažene fotografije na društvenim mrežama.

"Za to što djeca vole YouTube zvijezde, kao što je Šumadinac, što su to njihovi idoli, nisam kriv ja, niti festival, već roditelji koji se ne bave svojom djecom i ne ukazuju im na prave vrijednosti," rekao je Jovanović.

Pogledajte MONDO TV sa Zokijem!

Izvor: MONDO

Tagovi:
Sve vijesti