“Novčić” odlučio: Drezga je drugoligaš!

Autor:

Komisija za takmičenje FSCG je predložila Cetinju i Drezgi da odigraju majstoricu, kako ne bi žrijeb odlučivao, ali je predstavnik prijestoničana to odbio

0
A- A A+
FSCG Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević FSCG

Drezga je IN, a Cetinje je OUT!

Voljom žrijeba koji je održan u Kući fudbala na Starom aerodromu, a na kome su prisustvovali predstavnici članovi Komisije za takmičenje FSCG i predstavnici tima iz prijestonice Petar Martinović i ekipe iz Pipera Vanja Novaković, odlučeno je da novi drugoligaš bude Drezga.

Ekipa iz Pipera je u baražu za popunu Druge lige bila bodovno izjednačena sa ekipom Cetinja, a kako su dva međusobna susreta tih rivala u baražu okončana identičnim rezultatom (0:0) shodno propozicijama FSCG, odlučeno je da žrijeb odluči posljednju ekipu koja će se nadmetati u drugoligaškoj sezoni 2019/20.

Drezga je imala sreće, a Cetinje nije…

Prije obavljenog žrijeba Komisija za takmičenja predložila je klubovima odigravanje još jedne utakmice između Cetinja I Drezge na neutrlanom terenu, ali je predstavnik Cetinjana odbio taj predlog Komisije.

Tako će se naredne sezone u Drugoj ligi Crne Gore takmičiti: Lovćen, Mornar, Bokelj, Otrant Olimpik, Jedinstvo, Arsenal, Jezero, Dečić, Ibar I Drezga.

Sve vijesti