Razvod je najteži, ali najbolji potez života!

Autor:

Pevačica nakon duge medijske pauze otvorila dušu pred kamerama Pinka.

0
A- A A+

Pevačica Ana Nikolić gostovala je u emisiji "Premijera vikend specijal" i govorila o odnosu sa bivšim mužem, Stefanom Đurićem Rastom, kćerki Tari, ali i komentarima koje dobija na račun izgleda.

Pevačica (40) i reper (28) venčali su se u julu 2016. godine, a u avgustu 2017. godine dobili su prvo dete, kćerku Taru. Objavili su da će se razvesti kada je malena Tara imala samo četiri meseca.

"Ja sam ljudsko biće, naravno da sam prošla kroz težak period. Sve žene znaju, pa čak i kad je brak bio iz interesa, koliko je teško kada se razvodiš, a ovo je bio brak iz velike ljubavi. Mislila sam - to je jednom i zauvek, a eto, nije uspelo. Ali, preživela sam," rekla je pevačica i najavila da će novi album "podeliti" na tužni deo i veselu, "preporođenu" ženu.

"Uvek je bolje staviti tačku na nešto, nego nastavljati agoniju. Razvod je bio najteži, ali i najbolji potez koji sam napravila, jer moraju se raditi preseci. A najteža stvar koja mi se dogodila bila je smrt oca. Razvod je na drugom mestu, jer je to skoro kao smrt," rekla je Ana.

Ona je dodala da su negativni komentari u medijima najviše pogađali njenu porodicu, mamu i brata, a da je ona sama dobila "štit" kad je rodila kćerku.

"Najteže je bilo bratu i mami, ali Bože moj… Svako reaguje na negativne stvari, ali ja reagujem mnogo manje nego pre Tare. Ja imam odgovornost prema malom biću, ne mogu da dozvolim da me svaka budalaština iznervira," rekla je ona.

Pogledajte MONDO TV sa Anom i Rastom!

Izvor: YouTube/MONDO Portal

Izvor: YouTube/MONDO Portal

Tagovi:
Sve vijesti