Najteža povreda, ali Barović poručuje:Nije smak svijeta

Autor:

Žao mi je samo što se neću naći na Mundobasketu - time bih zaokružio sjajnu priču

Najteža povreda, ali Barović poručuje:Nije smak svijeta Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Cijela Crna Gora se od 29. maja molila da će sjajnog sportistu i momka zaobići najteža sportska povreda, ali nažalost nije bilo tako...

Iako je možda bilo jasno i tokom majstorice u finalu plej-ofa između njegove Budućnosti i Mornara da se radi o teškoj povredi, sada je i zvanično potvrđeno - centru plavih i reprezentacije Crne Gore Filipu Baroviću stradao je prednji ukršteni ligament i uskoro ga očekuje operacija, pišu današnje Vijesti.

Sve to znači da stamenog Nikšićanina očekuje i duža pauza. I dok bi mnogima takva povreda teško pala, Barović je i sada pokazao koliko je jak.

"Nije smak svijeta, sve ide svojim tokom", poručio je Barović za Vijesti. "Bilo mi je teško one noći kad se povreda dogodila, ali sam prihvatio da se to desilo".

Pred njim je duga pauza...

"Znajući sebe i svoje tijelo, možda se i ranije vratim - tamo negdje u novembru ili decembru, kada će biti još dosta do kraja sezone", jasan je Barović.

Na kraju naš centar je dodao...

"Žao mi je samo što se neću naći na Mundobasketu - time bih zaokružio sjajnu priču", zaključio je Barović.

Košarkaš Budućnosti povrjedio se tokom petog meča finala plej-ofa protiv Mornara, kada se po TV snimku i reakciji njegovog kolege i rivala iz barskog tima Uroša Luković moglo naslutiti da se radi o teškoj povredi.

Nažalost, bilo je tako, ali nema sumnje da se će Barović vratiti još jači.

Sve vijesti