Policija provjerava ko to prijeti Mišku Vukoviću!

Autor:

Poslanik DPS-a Miodrag Vuković dao je izjavu policiji povodom prijetećeg pisma koje mu je koje mu je poštom stiglo u crnogorski parlament iz Beograda!

Policija provjerava ko to prijeti Mišku Vukoviću! Foto: MONDO

Vuković je za „Dan” rekao da mu je u policiji saopšteno da ispituju sve okolnosti u vezi s tim pismom i da je o svemu informisan i Interpol.

Prema Vukovićevim riječima, prenosi Dan, u pismu se navodi da je izvjesna osoba iz Beograda angažovala bandu u Novoj Varoši čiji članovi treba da pređu crnogorsku granicu i povrijede njega i članove njegove porodice. 


Vuković je podgoričkom denvniku rekao da nije uplašen, ali jeste zaista zabrinut. 


On je naveo da je tokom razgovora sa policijskim službenicima konstatovano da je “vrag odnio šalu”.

Poznati su moji stavovi i ocjene o procesima u zemlji i regionu, u parlamentu sam 30 godina i nije prvi put da se atakuje na mene”, rekao je Vuković Danu.

On je dodao da je pismo stiglo prošle sedmice i da je generalni sekretar Skupštine Crne Gore odmah nakon prijema o svemu informisao policiju.

Vuković je objasnio da je u međuvremenu utvrđeno da firma i lice koji se navodi kao potpisnici tog pisma ne postoje, te da se ispituje sve u vezi sa imenima lica koja su navodno iz Nove Varoši.

“Mi živimo u vremenu radikalizacije političkih prilika, gdje se nerijetko javljaju pojedinci na sve spremni, navodno pod firmom odbrane nekih vrijednosti i političkih stavova. Logično je biti zabrinut”, rekao je Vuković za Dan.

On je dodao da je već 20 godina kolumnista beogradskog „Svedoka” te su njegovi politički stavovi zato poznati i u Srbiji.

Sve vijesti