Otac Anđeline Džoli: Tramp je najveći od Linkolna

Autor:

Američki glumac, oskarovac Džon Vojt, osetio potrebu da kaže nešto o Donaldu Trampu. Mnogi su ga ismejali.

Otac Anđeline  Džoli: Tramp je najveći od Linkolna Foto: Guliver/Getty Images/Dave Kotinsky for Showtime

Dobio je Oskare za sjajnu glumu u kultnim filmovima "Deliverance", "Midnight Cowboy" i "The Rainmaker", ali je odavno na lošem glasu u Holivudu jer je zatekli pristalica Republikanske stranke.

Otac Anđeline Džoli postao je predmet poruge na društvenim mrežama kada je tokom vikenda snimio sopstveni video u kojem je uzdizao i veličao američkog predsednika Donalda Trampa, rekavši da "Amerika nije imala boljeg još od Abrahama Linkolna".

"Znam da ćete se složiti sa mnom da naš predsednik ima nepodeljeno poštovanje, podršku i ljubav. Njegov posao nije lak. Bori se sa mnogim opstrukcijama... Ne dozvolite političkoj levici da vas zavara, jer vidimo da je naša zemlja snažnija, bezbednija, sa mnogo više radnih mesta, jer naš predsednik povlači prave poteze. Mi svedočimo trijumfu! Stanimo uz našeg predsednika, koji je najbolji još od Linkolna", rekao je Džon Vojt u bizarnoj video poruci, koju je nazvao: "Mojim sunarodnicima, Amerikancima".
Protivnici Trampa i Republikanske stranke, naravno, odmah su dočekali Vojtovo obraćanje "na nož".

Ima i onih koji su Vojta udarili koristeći njegovu najbližu porodicu:

"Nisam iznenađena ovim Vojvotim istupanjem... Nije ni čudo što je Anđelina 'odjavila' svog oca i što ne koristi njegovo prezime", napisala je jedna Amerikanka.

Pa onda drugi: "Sada mrzim Vojta isto onoliko koliko ga mrzi njegova porodica".

I jedna poruka za Vojta: "Ništa čudno što je ona anakonda povratila na tebe".

Sve vijesti