Dnevni horoskop za 27. 5. 2019.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 27. 5. 2019.

Dnevni horoskop za 27. 5. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Veoma ste vrijedni. Moguće je neko novo poznanstvo. Nemojte dozvoliti da Vas neko izbaci iz takta na radnom mjestu.

Bik

Potrudite se više oko partnera. Ako ste slobodni, veoma ste romantični. Danas nemate plan rada. Organizujte se bolje.

Blizanci

Možda nećete imati idealan odnos sa partnerom, ali se postavite prijateljski i imajte razumijevanja danas. Slobodni, preko posla možete upoznati neku novu osobu. Budite komunikativni i ljubazni da biste poboljšali odnos sa kolegama.

Rak

Danas je dan za završavanje obaveza na poslu. Potreban Vam je odmor. Odradite šta morate pa se posvetite porodici i dragim ljudima.

Lav

Danas bi bilo dobro da se suzdržite od naglih reakcija na poslu. Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promijenite. Uživajte u svom slobodnom vremenu.

Djevica

Zauzeti, recite partneru šta Vam smeta. Budite direktni. Slobodni, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu osobu.

Vaga

Dajte podršku partneru u vezi sa nekim planovima koje imate. To će učvrstiti Vaš odnos. Danas imate previše obaveza i možete raditi više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je prioritet, ne nervirajte se oko sitnica.

Škorpija

Danas je bitno da nađete više vremena za ljubav i za druženje. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na poslu. Budite odgovorni i brzo ćete dobiti pohvale.

Strijelac

Izdvojite više vremena za relaksaciju. Ne zapostavljajte partnera da se ne bi osjećao loše. Danas ste veoma romantični i to je jako neobično za Vas. Priđite osobi koja Vam se duže vrijeme dopada.

Jarac

Recite partneru koliko Vam je stalo do njega, jer on ne može da zna šta Vi osjećate. Danas ste komunikativni i ipak Vam sve ide od ruke. Moguć je kraći put.

Vodolija

Bolja je komunikacija sa partnerom. Moguć je flert sa osobom koja živi blizu. Trebalo bi da budete ljubazni prema saradnicima, jer ćete tako lakše doći do dogovora.

Ribe

Bitno je da nađete način da uklopite privatni život sa poslom. Ne zapostavljajte partnera. Imate dosta obaveza, ali nađite malo više vremena za prijatelje.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti