Rat pevačica pred kamerama! (FOTO)

Autor:

Pevačice o "mažnjavanju" muževa i lažima koje se namerno plasiraju

Rat pevačica pred kamerama! (FOTO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nebrojeno puta ste slušali pevačice koje izjavljuju da zameraju koleginicama "ovo i ono", ali nikada i imena tih koleginica - osim ako priča Jelena Karleuša...

Sada su njenim stopama krenule i pevačice Andreana Čekić, koja se nedavno razvela i koja puni novine tekstovima da se zabavlja "s oženjenim muškarcem", i Gabrijela Pejčev, pevačica koju smo svojevremeno gledali u rijalitiju Farma.

Razlog zašto su ove dve zaratile, a mi toliko znamo o tome, je činjenica da je Andreana optužila Gabrijelu da je bila u romansi s njenim suprugom dok su još bili u braku. I, to je sve rekla pred kamerama Pinka, u emisiji "Premijera".

"Ko je najgluplja ličnost na estradi? Ceca!"

"Ja sam stavila tačku na naš brak zbog sebe, da bih bila srećna jer sam bila nesrećna. Bolja ponuda od mene nema. Ako misliš da je to Gabrijela Pejčev, onda je to njegova ponuda. To je veza koja traje duže, ne otkako smo mi odvojeni, ja sam to znala, ali nisam imala dokaz. On je stalno skrivao svoj telefon. On je neko ko mnogo hvali sebe bez ikakvog pokrića. On je veliki manipulator", rekla je Andreana i dodala da uživa u svojoj ljubavi sa novim izabranikom:

"Ja sam Marka upoznala kasnije, ja svog muža varala nisam. Da je Marko bio srećan u svom braku, tu ne bi pomogla ni Kim Kardašijan da je sreo".

Potom je svojih pet minuta pred kamerama imala i pevačica Gabrijela Pejčev: "Uvučena sam u tu priču ni kriva ni dužna. Ne mogu da trpim više ovo, mesec dana trpim jednu te istu priču. Ne mogu da verujem čime se žena bavi. Ivan i ja se družimo dugo, prijateljstvo je prekinuto jer je bilo zabranjeno, ne samo sa mnom, nego i sa još jednom koleginicom koja je zgodna. Bio je terorisan, naše prijateljstvo je nastavljeno sada kada je njihova priča privedena kraju. Nikada nismo bili zajedno i žao mi je što Ivan ništa ne kaže, a ima puno toga. Da sam bila sa njim, pa da mi ne bude žao. Ovako sam nepravedno uvučena u celu priču, slušam gluposti već mesec dana. Ja sam tada bila u srećnoj vezi, bila sam zaljubljena. Šta god da kaže ona, mislim da se pere, a čula sam i da ima savetnike koji joj govore šta treba da priča i radi".

Tagovi:
Sve vijesti