"Mirka je u pravu - žene da ćute" (FOTO)

Autor:

Pjevačica podržala glumicu koja je izazvala negativnu reakciju izjavom "da bi žene trebalo da znaju kada da zaćute"

"Mirka je u pravu - žene da ćute" (FOTO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Glumica Mirka Vasiljević, mama dvojice dječaka i jedne djevojčice, "uzburkala" je javnost izjavom da kćerku vaspitava tako da bi trebalo da "zna kada da ćuti".

"Mora da zna da je žensko, a to podrazumijeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna", rekla je ona u emisiji "Premijera", nakon čega su uslijedile burne reakcije.

"Muškarci ne vole kada žena vodi glavnu riječ"

Jedni su ovu izjavu osudili, drugi podržali, a sada je pjevačica Jelena Kostov rekla da se "potpuno slaže s Mirkom". 

ceca, anastasija ražnatović, frizer Foto: ATA Images/Antonio Ahel

"Podržavam je u potpunosti i smatram da mi moramo da znamo kada je dosta i da se povučemo. Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju. Baš zbog svega toga, ja sam na Mirkinoj strani. Ona je djevojka koja je sve postigla sama. Rodila je troje dijece, nastavila da se bavi svojom karijerom, prezgodna je i prelijepa, pa šta njoj treba da se zamjeri. Ponekad mi, žene, moramo da ućutimo", rekla je folkerka za "Alo" i dodala da se u njenom braku sve rješava razgovorom i kompromisima, koji su uvek neophodni, kao i razumijevanjem i ljubavlju.

Pogledajte Mirku i Vujadina na svadbi Dragane Džajić i Miloša Ivanovića:

Tagovi:
Sve vijesti