Tuhel nije pustio Nejmara, ali "viša sila" jeste

Autor:

Izgleda da se trener ne pita ništa u Pari sen Žermenu, a to je možda i indirektan odgovor na pitanje zašto im ne ide...

Tuhel nije pustio Nejmara, ali "viša sila" jeste Foto: Tanjug/AP Photo/Silvia Izquierdo

Da li je Nejmar iznad Pari sen Žermena?

Ako je suditi po dvije sezone koje je proveo u prijestonici Francuske - tako je.

Nejmar je imao desetine čudnih zahtjeva upućenih rukovodstvu koje ga je u ljeto 2017. godine dovelo iz Barselone za 222 miliona eura, tako da je koristio brojne pogodnosti koje nosi titula "prve zvezde" u sredini koja ga gleda poput Boga.

Pred posljednje kolo sezone protiv Remsa poželio je da odleti u rodni Brazil, što mu Tomas Tuhel nije dozvolio, ali jeste neko na "višoj poziciji u klubu".

Tu informaciju prenijeli su francuski mediji tako da se Nejmar već nalazi u Brazilu, a vidjećemo kako će na to reagovati Tuhel koji zbog ovakvih reakcija vodećih ljudi u Pari sen Žermenu gubi autoritet pred svojim igračima.

Nejmar je tražio da ode u Južnu Ameriku jer je svakako suspendovan za meč sa Remsa, ali Tuhel nije mislio da je to dovoljno dobar razlog da bi "dobio voljno".

Ove nedjelje Nejmar je već propustio ceremoniju na kojoj je Kilijan Mbape "krunisan" u najboljeg igrača francuskog prvenstva, a na kom je i sam trebalo da se pojavi pošto je uvršten u idealni tim. Međutim, odlučio je da posjeti modnu reviju pjevačice Rijane..

Sve vijesti