Dnevni horoskop za 23. 5. 2019.

Autor:

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 23. 5. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Vidite se sa ljudima koje dugo niste vidjeli. Nostalgični ste. Dobro se osjećate i imate višak energije.

Bik

Ako Vas nešto jako dugo iritira, a odlažete završavanje te obaveze, nemojte to više da radite. Prestanite da se nervirate oko stvari koje ne možete da promijenite. Posjetite ljekara preventivno.

Blizanci

Ovo je dan za šetnju. Provedite više vremena sa voljenom osobom. Ne zapostavljajte ni porodicu zbog obaveza. 

Rak

Nemojte biti loše volje zato što je došlo do nekog zastoja sa novcem. Moraćete da pričekate na realizaciju nekih poslova. Budite strpljiviji nego obično.

Lav

Ne dozvoljavate nikom da Vam se obrati jer niste baš dobre volje, tj. niste komunikativni. Lakše Vam je danas da se udaljite malo od kolega. Posvetite se privatnom životu malo više.

Djevica

Odmarajte se. Ne radite ništa što Vam nije prioritet. Niste baš dobro raspoloženi pa Vam svašta smeta, ali ne morate svima to i reći. Bićete bolje volje popodne.

Vaga

Ne očekujte pomoć prijatelja. Nisu Vam baš dobri aspekti za neke nove stvari, ali za završavanje obaveza jesu. Pozavršavajte šta imate danas i počnite novu radnu nedjelju malo opušteniji. 

Škorpija

Budite vrijedni jer će svi primetiti Vaš trud, a moguće ja i neka nagrada za to. Uozbiljite se danas.

Strijelac

Ukoliko ste malo neraspoloženi zbog stanja na poslu, ne brinite previše. Sve će se srediti ako se organizujete. Budite detaljniji.

Jarac

Nervozni ste. Danas je dobar dan za bavljenje nekom aktivnošću. Potrebna Vam je relaksacija. Zabavite se i opustite se. 

Vodolija

Odnosi sa partnerom su pomalo zategnuti, ali stabilni. Isto važi i za odnos sa kolegama. Ne ljutite se ako Vam neko ukaže na neke greške, probajte da popravite šta možete.

Ribe

Budite vredni, ne zapostavljajte posao. Potrudite se da se malo ubrzate. Danas je odličan dan za kraće putovanje, ako imate priliku za to.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Sve vijesti