Hotel Čedi najbolji projekat u jugoistočnoj Evropi

Autor:

Hotel The Chedi Luštica Bay proglašen za najbolji projekat u jugoistočnoj Evropi na ceremoniji u Varšavi.

Hotel Čedi najbolji projekat u jugoistočnoj Evropi Foto: MONDO

Iz kompanije Luštica Development podsjetili su da je taj hotela prošle godine nagrađen Wild Beauty priznanjem kao najbolji luksuzni hotel u Crnoj Gori.

"Na nedavno završenoj CEEQA (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards) ceremoniji u Varšavi, Chedi je proglašen za najbolji projekat u jugoistočnoj Evropi i tako još jednom potvrdio kvalitet po kojem je Luštica Bay prepoznatljiva, ali i dodatno učvrstio uvjerenje da se hotel, ali i cijeli projekat, kreće u pravom smjeru", rekli su te kompanije. 


Izvršni direktor Luštice Developmenta, Daren Gibson, rekao je da je Chedi najčistiji izraz strasti i posvećenosti svih onih koji su dio ovog projekta.

"On je vrhunac naših napora i, kao prvi od sedam planiranih hotela u Luštici Bay, usredsređen je na stvaranje života kakav treba a koji mi tako predano kreiramo u našem projektu", rekao je Gibson.

On je kazao da, Inspirisan autohtonom arhitekturom i lokalnim nasljeđem, Chedi spaja prirodno sa prefinjenim luksuzom i nenadmašnim komforom i to je suština našeg uspjeha i ove nagrade.

"Podsjećajući na Wild Beaty nagradu za najbolji novi hotel, ova nagrada je zasigurno samo jedna od mnogih koje očekujemo od ovog posebnog hotela u srcu Luštice Bay, nove prepoznatljive destinacije Orascoma", naveo je Gibson.

Odluku o ovoj nagradi, donio je žiri CEEQA, koji se sastoji od iskusnih predstavnika vodećih kompanija na tržištu.

Iz kompanije Luštica Development, objasnili su da još od 2003. godine CEEQA organizacija predstavlja ključnu figuru u spajanju investitora, institucija, organizacija i agenata za nekretnine na jednom mjestu.

Tradicionalna dodijela nagrada se organizuje jednom godišnje u Varšavi i široko su priznate kao jedna od najbitnijih nagrada u oblasti nekretina.

Tagovi:
Sve vijesti