Snimio i smijao se nesreći pa završio u zatvoru!

Autor:

Čovjek koji je snimio saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo deminer iz Banjaluke, smijući se tragediji, uhapšen zbog nepružanja pomoći stradalom!

2
A- A A+
policija Foto: MONDO

  M.S. iz Tešnja koji je snimao i komentarisao vožnju deminera iz Banjaluke Milenka Pudara uoči, u trenutku i nakon njegove pogidibije u saobraćajnoj nesreći kod Mostara danas je uhapšen, prenio je Kurir. 

M.S. je uhapšen zbog nepružanja prve pomoći Pudaru a poznanik stradalog Dean Savičić prokomentarisao je da "momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču”, prenosi Kurir.

Nesreća se dogodila u ponedeljak, a janost u regionu uznemirio je snimak M.S. tokom kojeg on komentariše vožnju Pudara uz smijeh nekoliko trenutaka prije sudara ali i nakon toga

Snimak je postavljen na društvene mreže, gdje je izazvao gnjev drugih korisnika.

M.S. je tokom snimanja govorio kako je vozač “hjundaija” verovatno pijan i smijao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori: “Eno ga ode pod autobus”. 

Potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom hjundaiju i govori: “Ovaj više nije živ” i pri tom nastavlja da snima i smije se, prenosi Kurir.

Snimak nesreće pogledajte OVDJE

Sve vijesti