Potresna ispovest supruge Ikera Kasiljasa (VIDEO)

Autor:

Voditeljka Sara Karbonero mesec dana nakon drame koju je preživeo Iker Kasiljas, otkrila da su joj lekari otkrili maligni tumor

0
A- A A+

Čuveni fudbaler Iker Kasiljas (38), koji je nedavno napustio bolnicu nakon srčanog udara koji je doživeo na terenu. Nakon vesti o drami koja se odvijala, celi svet je čekao dobre vesti o jednom od omiljenih fudbalera. Brzo se i oglasio i rekao koliko su mu značile lepe reči koje su mu pokazale da je voljen.

Nedavno je proslavio rođendan, koji je organizovala njegova supruga, voditeljka Sara Karbonero (35), lepotica koju smo zavoleli kada ga je intervjuisala nakon Svetskog prvenstva.

Izvor: YouTube/youdontjudge

Samo par dana nakon rođendana, Sara je na Instagramu objavila da vodi bitku za život.

"Nismo se oporavili od jednog šoka, a život nas je opet iznenadio. Ovog puta, reč je o stvari koju se bojim da napišem. Pre nekoliko dana, tokom rutinskog pregleda, lekar mi je otkrio maligni tumor na jajnicima. Operisana sam. Sve je u redu, srećom, primećeno je na vreme, ali imam nekoliko meseci borbe i terapije pred sobom. Smirena sam i verujem da će sve biti u redu. Znam da će put biti težak, ali i da će imati srećan kraj", napisala je Sara i dodala:

"Koristim ovaj trenutak da zamolim kolege novinare da mi ukažu poštovanje i razumevanje koje su uvek pokazivali, pogotovo u ovako teškim trenucima za moju porodicu". 

Tagovi:
Sve vijesti