Sedam minuta ovacija za ovaj film - pogledajte zašto!

Autor:

Pogledajte finalni trejler filma "Bilo jednom u Holivudu"!

Sedam minuta ovacija za ovaj film - pogledajte zašto! Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

Svjetska premijera dugo očekivanog filma ovog ljeta, po nekima i godine, "Bilo jednom... u Holivudu", održana je na najpoznatijem filmskom festivalu u Kanu. Svjetski mediji su prenijeli da je nakon premijere ekipa filma dobila stojeće ovacije koje su trajale sedam minuta!

Projekcija premijere u Kanu je bila pod strogom kontrolom i sam Kventin Tarantino se obratio publici koja je gledala film i zamolio je da zadrži svoje utiske za sebe, kako ostalima ne bi pokvarili iznenađenje. 

Film nas vraća nas u kasne šezdesete, u zlatno doba Holivuda. Radnja filma prati glumca Rika Daltona (Leonardo Dikaprio), bivšu zvijezdu jedne TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta (Brad Pit) na putu pronalaska svog mjesta pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi ere, davne 1969. godine u Los Anđelesu. To je ujedno i vrijeme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda. Rik i Klif pokušavaju da se izbore za svoj uspjeh u svjetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu - glumicu Šeron Tejt (Margo Robi)...

Pogledajte finalni trejler filma:

Izvor: YouTube/Con Film Srbija

Leonardo Dikaprio i Margo Robie zajedno su već glumili u filmu Vuk sa Vol Strita, dok je ovo prvi filmski naslov u kojem će zajedno zaigrati Pit i Dikaprio čiju saradnju na filmu Tarantino je opisao kao najuzbudljiviji glumački tandem nakon Roberta Redforda i Pola Njumana.

Na repertoaru bioskopa u Srbiji novo ostvarenje Kventina Tarantina "Bilo jednom... u Holivudu" naći će se u avgustu!

Sve vijesti