Čović poručio Grujiću: Ostani još dvije godine

Autor:

Pričalo se o ponudama iz Španije, ali...

Čović poručio Grujiću: Ostani još dvije godine Foto: Gulliver/Getty images, Boris Streubel

Marko Grujić je odigrao sjajnu sezonu u Bundes ligi i tako poručio Jirgenu Klopu da je napredovao, ali je i dalje pitanje da li će Liverpul računati na njega naredne godine...

Konkurencija na sredini terena je ogromna kod finaliste Lige šampiona i stoga je možda logičnije da Grujić ode na još jednu pozajmicu, možda čak i da ostvari "puni transfer", ali Herta se nada da ona neće biti ignorisana u takvoj situaciji.

Kako prenosi nemački "Bild", Herta želi da produži pozajmicu Grujića na još DVIJE sezone, gde bi srpski vezista imao punu slobodu i sve zapaženiju ulogu.

Faktor koji bi mogao da bude važan jeste i to što je Ante Čović, novi trener tima iz Berlina, veliki fan Marka Grujića i s njim je već razvio prijateljski odnos dok je vodio drugi tim Herte (ukupno od 2013. do 2019. godine).

/MARKO GRUJIĆ NAJBOLJI VEZISTA HERTE U POSLJEDNJIH 20 GODINA/


Klub je odlučio da rođenom Njemcu, nekada mladom reprezentativcu Hrvatske, ukaže šansu da naslijedi mađarskog trenera Pala Dardaija koji je odlučio da napusti Hertu, čak se spekuliše da će se ponovo baviti radu s mladim igrčaima.

Marko Grujić je prošle sezone odigra 22 meča za Hertu i dao pet golova.


Sve vijesti