Juve se dogovorio sa Sergejom, čeka se Lacio?

Autor:

Italijani javljaju da je srpski reprezentativac postigao dogovor sa "starom damom".

Juve se dogovorio sa Sergejom, čeka se Lacio? Foto: Tanjug/AP/Alessandra Tarantino

U nedelju se završava sezona u Seriji A, u kojoj je Juventus osvojio osmu uzastopnu titulu. Čelnici "stare dame", s obzirom na to da je "skudeto" osiguran mnogo pre kraja, imali su dovoljno vremena da razmisle o pojačanjima, ali i da stupe u pregovore s njima.

Tako je, prema rečima poznatog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija, Juventus već sve dogovorio sa Sergejom Milinkovićem Savićem.

"Sergej Milinković Savić je u stvari konkretan cilj rukovodstva Juventusa, koje pokušava da ubrza pregovore. Prema najnovijim glasinama, preliminarni dogovor sa igračem je postignut. Sada je na redu dogovor sa Laciom oko cene i tehničkih detalja", napisao je novinar na Twitteru.


Di Marcio je spomenuo da su dva kluba i prošle godine vodila pregovore i da Klaudio Lotito nije želio da odstupi od zacrtane cijene, koja je iznosila 100 miliona evra.

Prošle godine je za Savića Lotita došao da traži iznos veći od 100 miliona eura, što ukazuje na činjenicu da pregovori ionako neće biti laki.


U svakom slučaju, već od nedelje biće zanimljivo pratiti fudbalsku pijacu u Italiji, gdje će jednu od glavnih uloga imati srpski reprezentativac.

Sve vijesti