Gledali finale "Igre prijestola" na stadionu! (VIDEO)

Autor:

Više hiljada Moskovljana gledalo je završnu epizodu serije "Igra prijestola" na stadionu FK Lokomotive.

Gledali finale "Igre prijestola" na stadionu! (VIDEO) Foto: HBO via AP/Tanjug

Mnogo ljudi širom svijeta se vezalo za seriju "Igra prijestola" (Game of Thrones) i njene junake, mnogi su nestrpljivo iščekivali nove sezone, nove epizode... Seriji je, posle osam sezona, došao kraj.

Ova serija u produkciji HBO oborila je mnoge rekorde gledanosti. Nije ni čudo što se u Moskvi dogodilo ovo:

Na tribinama stadiona FK Lokomotive posljednju epizodu završne, osme sezone gledalo hiljade ljudi, koji su navijali, zviždali, bodrili...

Stadion je za ovu prilku bio podijeljen u četiri sektora u kojima su bili smješteni fanovi kuća Stark, Targerjan, Lanister i Grejdžoj. Svaki sektor dobio je svoje kartone na kojima su bili grbovi ove četiri kuće. 

Bilo je onih koji su na tribine došli kostimirani, poput likova iz serije - Džon Sniježni, Deneris Targarjen, Sansa Stark, Tormund, Varis, Tirion Lanister... Fotografije pogledajte OVDJE

Trenutak kada je Džon Snežni nožem zadao smrtni udarac svojoj ljubljenoj kraljici Deneris pojedini na tribinama su dočelkali sa uzdasima i suzama, a drugi su aplaudirali, uz komentare: "To ti je za Zimovrel", mada su, vjerovatno, mislili na Kraljevu Luku.

Publiku nije obradovala samo smrt Deneris, već i trenutak kada je zmaj Drogon istopio Gvozdeni presto, koji je bio povod za sve sukobe i ratove u seriji.

Kada je Vesteros dobio novog kralja - Brena - bilo je mnogo onih koji su ustali sa sedišta i aplaudirali.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE



Tagovi:
Sve vijesti