Gadosti! (FOTO)

Autor:

Priča oko toga "ko je koga zapravo tukao" upravo dobila nastavak - priču o fekalijama u krevetu!

Gadosti! (FOTO) Foto: Tanjug/AP/Joel Ryan, File

Pre tri godine glumica Amber Herd je optužila bivšeg supruga Džonija Depa da ju je tukao. Pisala je o incidentu nakon kojeg se razvela od glumca, snimila video u kojem objašnjava kako ju je čupao, pokazala modrice i posekotine... a, na sve to Dep je rekao "laž".

Detalji zlostavljanja - Amber sasvim iskreno

Džoni Dep se nakon ovih optužbi razveo od Amber, platio joj pozamašnu sumu nakon razvoda, a onda rešio da podnese tužbu tešku 50 miliona dolara protiv Herdove zbog iznošenja "lažnih optužbi".

Ovo je cica s kojom je Džoni bio u Beogradu!

Advokati Džonija Depa su, podnoseći tužbu, naveli da će "sudu dostaviti snimke sigurnosnih kamera koji će dokazati da glumica laže, kao i da je ona napadala i udarala Džonija Depa".

Sada se prepucavanje nastavlja:

U istoj tužbi se tvrdi da je Amber Herd "našminkala modrice", kao i da je iskoristila MeToo pokret da od sebe napravi žrtvu". U tužbu je uključena i izjava Džonija Depa u kojoj stoji: "Ne priznajem optužbe gospođice Herd, od trenutka kada ih je iznela 2016. godine. Od onda kada je ušla u sud sa našminkanim modricama i zatražila zabranu prilaska. Ne priznajem optužbe i neću ih priznati do kraja života. Nikad nisam zlostavljao gospođicu Herd niti sam ikada zlostavljao žene".

Dep navodi da čak postoji snimak sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako nanosi šminku da izgleda kao da su modrice, ali i "nekoliko snimaka u istom periodu kada se jasno vidi da nema modrice na licu".

Dep nastavlja da je on bio jedina žrtva nasilja u porodici i da je to dokumentovano. "Ona je bila počinilac, ja žrtva. Dok je mešala lekove s alkoholom, Herdova je počinila nekoliko aktova nasilja, često pred svedocima. Udarala me je, šutirala, gađala me raznim predmetima, često u glavu - flašama, konzervama pića, upaljenim svećama, daljinskim upravljačem i bocama razređivača koje su mi nanele ozbiljne povrede.

Ukoliko ste mislili da je ovde kraj - nije.

Zvezda filmova "Pirati sa Kariba" je u tužbi navela i incident s "ljudskim izmetom".

"Pošto sam napustio stan 21. aprila 2016. godine, sledećeg jutra su gospođica Herd i jedan njen prijatelj, izvršili veliku nuždu na mom krevetu, kao bolesnu šalu pre nego što su otišli na festival Koačela". Kada je video šta mu je u krevetu, Dep je kontaktirao Amberinog menadžera koji je rekao da je to "samo šala".

Tagovi:
Sve vijesti