Dnevni horoskop za 21. 5. 2019.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 21. 5. 2019.

Dnevni horoskop za 21. 5. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Imate previše obaveza i teško postižete da uradite sve na vrijeme. Već popodne ćete biti manje pod pritiskom. Može doći do problema sa novcem. 

Bik

Jako je važno da ne kupujete stvari koje vam nisu zaista bitne. Možete da ulažete u usavršavanje ili važne stvari koje su Vam neophodne za posao.

Blizanci

Nemojte da zapostavljate drage ljude zbog obaveza. Uživajte u ljubavi. Slobodni, skloni ste flertu.

Rak

Veoma ste napeti zato što nikako ne uspjevate da završite sve obaveze u zadatom roku. Organizujte se bolje. Tražite pomoć od drugih ljudi. 

Lav

Nemojte da odlažete obaveze, iako Vam nije do posla. Sumirajte rezultate i napravite plan rada. Pokažite partneru da Vam je stalo. Slobodni, moguća je avantura.

Djevica

Posao Vam je danas veoma važan. Željni ste uspjeha. Nemojte na brzinu da donosite odluke koje se tiču bitnih promena, budite temeljni i razmislite o svemu dobro.

Vaga

Imate potrebu da razjasnite sve nejasnoće sa drugim ljudima. Komunikativni ste. Danas je moguć kraći put, koji ne treba odlagati.

Škorpija

Ne osjećate se baš najbolje. Iscrpljeni ste od previše obaveza. Nemate potrebu da se družite sa drugima, prija Vam da budete sami. Moguća je glavobolja.

Strijelac

Moguća je neka promjena koja se tiče posla. Imaćete veću podršku drugih ljudi nego prije u vezi sa idejama koje želite da ostvarite. Budite kreativni.

Jarac

Družite se više sa prijateljima. To će Vam prijati i nećete biti skloni lošem raspoloženju. Preko neke bliske osobe možete da dobijete neke informacije bitne za posao.

Vodolija

Odnosi sa saradnicima nisu idealni, ali budite komunikativniji i izgladićete odnose. Mlađa ženska osoba je od pomoći na poslu. Moguć je problem sa autoritetom.

Ribe

Moguće je da ćete preko posla upoznati neku zanimljivu osobu, ali nemojte unaprijed da razmišljate kako se sve stvari mogu odigrati. Skloni ste flertu. Ako imate priliku da se usavršavate, iskoristite je.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti