Djelovi više opština bez struje zbog radova na mreži

Autor:

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

0
A- A A+
CEDIS, distribucija, isključenja struje, struja Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

  Objekti u kojima budu ugrađivana brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Nikšiću će nova brojila dobiti Miločani, Braće Radulović, Oblatno i Zagrad.

U Podgorici zbog radova na mreži bez struje će, od osam do 15 sati, biti dio naselja oko trafostanice (TS) Zagorič, Rogami, Drezga, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vranjske Njive, Miletine Njive, Radevići, Velje Brdo, Vukovići i Gola strana.

Od osam do 12 sati bez električne energije će ostati ulica Vojvode Mirka Petrovića, dio ulica Braće Ribara, Georga Dimitrova i Aleksandra Puškina, a od devet do 15 sati dio Doljana.

Na Cetinju će bez struje od osam do 18 sati biti Gardaševići, zbog radova Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES).

U Tuzima će bez struje, od osam do 12 sati, ostati dio Sukuruća, a od 12 do 18 sati dio Kodrabudana.

U Danilovgradu, od osam do 18 sati, struju neće imati dio Klikovača, od osam do 15 sati Zagreda i Orja Luka, a od sedam sati i 30 minuta do 18 sati Kopilje, Gostilje, Radovče, Seoca, Vukotica, Ruišta i Dobri Do.

U Nikšiću će bez napajanja električnom energijom od osam do 15 sati biti Pišteta, od osam do 15 sati Crkvice, od osam do 18 sati Oblatno, a od osam do 18 sati dio Zagrada.

U Baru će, od devet do 14 sati, bez struje ostati korisnici koji se napajaju iz trafostanica Bar-Bilje, Kacici, Runje, Bobovište, Bljace, Koštanjica, Matguš, Tejani, Livari, Donji Murići, Gornji Murići i Pinčići.

U Herceg Novom će od osam do 15 sati bez struje biti Kameno, od deset do 13 sati Topla, a u Ulcinju od osam do 14 sati i 45 minuta Donji Štoj, naselje kod hotela Imperijal.

U Bijelom Polju će od osam do 13 sati bez struje ostati Mojstir, a u Mojkovcu od devet do 13 sati Žari-Brezovac.

U Kolašinu, od osam do 15 sati, struju neće imati Liješnje, Skrbusa, Matesevo, Jabuka, Drndari, Recine, Vranestica, Vukicevica Lug i Bare Kraljske.

U Beranama će bez struje, od devet do 14 sati i 30 minuta, biti Petnjik, Dapsiće, Tmušiće, Zagorje, D. Luge, D. Rženica, Rovca, Kaludra i planinski prevoj Lokve.

U Petnjici struju neće imati Dobrodole od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, a u Plavu od devet sati do 14 sati i 30 minuta selo Babino Polje i dio sela Velika.

U Rožajama će bez električne energije od 12 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta biti Bašča, Grahovo, Zloglavlje, Kačapore, Kurbadovići, Murići, Jablanica, Pripeć, Dračanovac, Crnča, Malindubrava i Vuča, a od devet do 12 sati Bašča, Grahovo, Zloglavlje, Kačapore, Kurbadovići, Murići, Jablanica, Pripeć, Dračanovac, Crnča, Malindubrava i Vuča.

Tagovi:
Sve vijesti