Zvezda proslavila titulu, ovacije Miloju i Milijašu!

Autor:

Marko Pantelić uručio je pehar u ruke kapitenu Nenadu Milijašu koji je dobio posebne ovacije sa tribina. Treća zvjezdica na grudima igrača Crvene zvezde, poslije nove osvojene šampionske titule!

Zvezda proslavila titulu, ovacije Miloju i Milijašu! Foto: MN Press

Fešta na "Marakani" ovog popodneva!

Oko pola sata pred utakmicu poslednjeg kola šampionata (37. runda) protiv Napretka - fudbaleri Crvene zvezde podigli su pehar namijenjen prvaku Srbije za sezonu 2018/19.

/ŠAMPIONSKI PLES JOVELJIĆA PRED 30.000 NAVIJAČA/

Druga uzastopna titula šampiona osvojena je izuzetno ubjedljivo, Crvena zvezda je za čitavu sezonu pretrpjela jedan poraz i uz to je remizirala u još samo tri utakmice, a u slučaju današnje pobjede za bod će nadmašiti učinak iz prethodnog pohoda na pehar (100 bodova).

Posebne ovacije dobili su Milan Pavkov i kapiten Nenad Milijaš koji se oprašta od fudbala, kao i trener Vladan Milojević koji će ostati u klubu i naredne sezone.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE SA PROSLAVE IZ LJUTICE BOGDANA

S obzirom na to da je FSS nedavno Crvenoj zvezdi priznao i titulu iz 1946. godine, ovo je bila i promocija novog dresa sa grbom sa tri zvjezdice - zbog 30 osvojenih u istoriji.

"Za ove trenutke živimo, treniramo. Ovo samo naši navijači mogu da prirede. Ne znam reči da ovo opišem. Samo jedna riječ postoji - ljubav", rekao je trener Milojević.

Hoće li ostati u Crvenoj zvezdi?

"Ne volim da se vrti oko mene, bitno je da završimo šta smo započeli. U četvrtak imamo važnu utakmicu, pa da se odmorimo. Veliki izazov je sledeća godina, ne volim da pričam o budućnosti. Danas ovo, a o svemu sledeći put".


MVP domaćeg prvenstva Marko Marin konkretno je rekao da će "biti tu" i naredne sezone.

"Najvažnije da smo osvojili titulu i drago mi je što je ovoliko navijača došlo. Vidi se koliko su navijači srećni. Želimo da u četvrtak uzmemo Kup, pa da opet pokušamo da uđemo u Ligu šampiona", kazao je bivši reprezentativac Njemačke.

crvena zvezda titula, Foto: MN Press


Kapije stadiona "Rajko Mitić" su bile otvorene i zabilježena je odlična posjeta (oko 30 hiljada gledalaca) na zatvaranju domaćeg prvenstva, dok Crvenoj zvezdi ostaje i borba za "duplu krunu" za četiri dana protiv Partizana, na istom mjestu.

Mnogi su krenuli ka Beogradu iz raznih dijelova Srbije, čak su pojedini navijači blokirali i autoput.

Pogledajte i kako su košarkaši podržali fudbalere Crvene zvezde.

Sve vijesti